Natáčení s Dášou Havlovou - V maskérně byla tři hodiny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Natáčení s Dášou Havlovou - V maskérně byla tři hodiny!

Ženě bývalého prezidenta Dagmar Havlové to ve filmovém kostýmu sluší.
Ženě bývalého prezidenta Dagmar Havlové to ve filmovém kostýmu sluší. (Aha – Martin Hykl, David Kundrát)

PRAHA – Bývalá první dáma Dagmar Havlová (55) se včera konečně vrátila před filmovou kameru! Před první klapkou natáčení snímku Normal, kde hraje manželku masového vraha Milana Kňažka (62), strávila přes tři hodiny v péči maskérek a garderobiérek, a tak ani nebylo poznat, že od jejího posledního natáčení uběhlo už patnáct let

!

„Pořád jí to sekne,“ kroutili uznale hlavou členové štábu, když před ně manželka exprezidenta Václava Havla (71) předstoupila po náročné rekonstrukci vizáže. Ta začala v půl deváté, kdy auto s paní Dášou zabrzdilo v hostivařských ateliérech, a pokračovala skoro do dvanácti, než se rozeběhlo natáčení.

Limuzína přijela pro herečku k její rezidenci v Dělostřelecké ulici už v půl osmé, Dáša ale jako správná hvězda nechala šoféra drahnou chvíli čekat. Do vozu si kromě mnoha tašek vzala i deku; moc dobře ví, že při filmování je mnoho prostojů a nemínila mrznout.

V první den natáčení snímku zasazeného do Německa třicátých let minulého století, který režíruje Julius Ševčík, se ale chovala poněkud nervózně. „Netočila tak dlouho, že je to pro ni, jako by stála před kamerou poprvé. Stejně to zvládá skvěle,“ chválil včera hvězdu, jež se naposled objevila po boku Bolka Polívky v Dědictví aneb Kurvahošigutentag, štáb. Film se má v kinech objevit v lednu příštího roku.

3.4.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.