Paris Hilton v Praze - Na silnici ohrozila životy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Paris Hilton v Praze - Na silnici ohrozila životy!

Paris se nechala slyšet, že do Prahy už nikdy nepřijede. Děkujeme, Paris.
Paris se nechala slyšet, že do Prahy už nikdy nepřijede. Děkujeme, Paris. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek, Josef Mašek)

PRAHA – Miliardářská zbohatlice Paris Hilton (27) si na Českou republiku nejspíš pěkné vzpomínky neodveze! Poté, co »hodila tlamu« na Staroměstském náměstí, totiž musela blonďatá skandalistka protrpět další koncert svého přítele Benjiho Maddena, který v Praze vystupoval se skupinou Good Charlotte, aby následně udělala na silnici pořádný průšvih.

Z hotelu k autobusu to Paris měla sice jen několik desítek metrů, ale pěšky přece chodí jen socky. Miliardářka nasedla do přistaveného auta, které donutila jet v protisměru. Pokud by v tu dobu po silnici jelo auto, peugeot Paris Hilton by ho bez milosti sestřelil. Paris v Praze nestrávila ani jednu noc, po koncertě totiž zamířila na další vystoupení kapely svého přítele, tentokrát do maďarské Budapešti.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.