Otec a syn Novotní - Odhalili délky svých tajemství! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Otec a syn Novotní - Odhalili délky svých tajemství!

Petr Novotný pořád tvrdí, že ví, kde je Štěchovický poklad.
Petr Novotný pořád tvrdí, že ví, kde je Štěchovický poklad.  (Aha!)

PRAHA – Bavič Petr Novotný (58) přes řadu posměšků, kterých se mu dostalo od jeho kolegů, trvá na svém. „Vím, kde je Štěchovický poklad,“ opakuje pořád dokola. „Uvidíte, že nebude trvat dlouho a všichni pochopí, že nejde o žádný žert,“ tvrdí populární televizní bavič.

Jeden ukázal štolu, druhý penis

Tomu se před časem ozvala tajemná dvojice hledačů pokladu a předložila mu důkazy, které Novotného přesvědčily, že oba pánové skutečně vědí, kde se slavný nacistický poklad skrývá. „Tady vám mohu ukázat 3D model šachty, kterou ti pánové objevili deset metrů pod zemí. Šachta je 35 metrů dlouhá, široká dva metry a zřejmě to ani není konečná délka,“ ukazuje Novotný model. „Už jen tohle je objev, ke kterému se předešlí hledači, pánové Mužík a Gaensel, ani zdaleka nepřiblížili,“ směje se pyšně Novotný s tím, že brzy předloží další důkazy o Štěchovickém pokladu.

Petr zřejmě odtajněním 35 metrů dlouhé chodby inspiroval i syna Pavla (27). Ten se totiž na internetové televizi Stream.cz rozhodl odtajnit velikost svého penisu. „Měří 21 centimetrů,“ chlubí se Pavel Novotný ve videu. Ale vzhledem k tomu, že jeho penis není ani chvilku vidět, zřejmě se jedná jen o další z Pavlových žertů. Ale i kdyby délka penisu skutečně odpovídala, stále Pavel na svého otce nemá. Ten odhalil tajemství o délce 35 metrů, a to je proti 21 centimetrům jeho syna přece jen pořádný rozdíl.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.