Thálie 2007: Noc plná skandálů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Thálie 2007: Noc plná skandálů

Cibulková se zhroutila!
Cibulková se zhroutila! (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl,Dalibor Puchta)

PRAHA – Na smrt nemocný Čejka, zdravotní kolaps Vilmy Cibulkové, ochrnutý Vlastimil Harapes a jen díky lékařům stále ještě naživu Lubomír Lipský, ti všichni měli v sobotu večer co do činění se slavnostním udílením Ceny Thálie 2007.

Na smrt nemocný Čejka, zdravotní kolaps Vilmy Cibulkové, ochrnutý Vlastimil Harapes a jen díky lékařům stále ještě naživu Lubomír Lipský, ti všichni měli v sobotu večer co do činění se slavnostním udílením Ceny Thálie 2007.

Doslova »lazaret« – takhle by se dal nazvat český kulturní svatostánek Národní divadlo, kde se kumštýři sešli. Noc plnou skandálů umocnila přítomnost Lucie Zedníčkové, která už netají svého milence Petra Štěpána a přišla jako jeho ofi ciální doprovod. Muž, který zničil manželství Zedníčkové a Pokorného, konečně promluvil. Jak dlouho jsou spolu? Kdy se potkali? A proč zničil fungující rodinu a zkazil dětství dvěma krásným dětem?

Thálie 2007 plná lazarů: Umělci si stěžovali na zdraví - Spousta operací! Kolaps!
Milenec Zedníčkové promluvil: Jsme spolu už půl roku

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.