Rozvod Vojtka a Libušky! Kamarádka o milence: Plazila se Pepovi u nohou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Rozvod Vojtka a Libušky! Kamarádka o milence: Plazila se Pepovi u nohou!

Pepa Vojtek a Libuška
Pepa Vojtek a Libuška (Aha!)

PRAHA – Kdo je nová milenka Pepy Vojtka (42) Jovanka Skrčeská (29)? „Byla to taková nekonfliktní sympatická žena, dneska je to zrádkyně, co udělala pěkné zvěrstvo,“ shodují se herci divadel Broadway a Hybernia, kde vysoká blonďatá tanečnice vystupuje.

Kdo je nová milenka Pepy Vojtka (42) Jovanka Skrčeská (29)? „Byla to taková nekonfliktní sympatická žena, dneska je to zrádkyně, co udělala pěkné zvěrstvo,“ shodují se herci divadel Broadway a Hybernia, kde vysoká blonďatá tanečnice vystupuje.

Chudák Libuška (27)! Pepa Vojtek totiž není první chlap, kterého ji přebrala nejlepší kamarádka Jovanka. Před lety se holky málem popraly o herce a kolegu Martina Poštu, jenž hrál společně s Vojtkovou a Skrčeskou v muzikálu Kleopatra. Oba muži, se kterými žila Libuše, skončili nakonec v náručí její nejvěrnější kolegyně. „Divím se, že jí ještě Libuška nevyškrábala oči, po tom všem co jí udělala, takové věci se nedělají“ řekl nám jeden z herců a blízkých kamarádů Libušky.

Deníku Aha! se podařilo vypátrat, že kdysi nejlepší kamarádky měly více společných mužů, nejen drsňáka Vojtka. „Obě chodily s Martinem Poštou, vlastně to bylo podobné. Nejdříve Libuška měla poměr s Poštou, se kterým chvíli po ní začala chodit Jovana. Libuška už však v hledáčku měla Pepu Vojtka, takže své kolegyni odpustila,“ řekl nám zdroj. Tentokrát však na odpuštění zcela jistě nedojde.

Jovana Skrčeská dle našich informací dlouho obletovala Vojtka a plazila se mu u nohou jako had. Který muž by odolal takovým ženským nástrahám? „Tak se nechová nejlepší kamarádka, i kdyby ho tajně milovala, přece nemůže neustále usilovat o muže své přítelkyně, když navíc ví, že mají dítě,“ dodává náš zdroj. Herci z divadla, kde tato povedená trojka hraje, jsou vesměs všichni na straně Libušky. Jestli vůbec kdy odpustí Jovance Skrčeské, je zatím ve hvězdách...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.