Mašlíková po plastice: Nevešla se do šatů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Mašlíková po plastice: Nevešla se do šatů!

Ani tento model Hance Mašlíkové zrovna nepadl. Do kombinézy, která byla šitá na ni, se nevešla vůbec.
Ani tento model Hance Mašlíkové zrovna nepadl. Do kombinézy, která byla šitá na ni, se nevešla vůbec. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

PRAHA – Nová plastika ňader, a Hana Mašlíková (24) už má zase problémy. Na přehlídce se nevešla do šatů. Do jejího modelu se musela nasoukat Diana Kobzanová (26). Obě dámy však zastínila modelka Lucie Rottová, která je v zahraničí známější a uznávanější než naše přední české modelky.

Nová plastika ňader, a Hana Mašlíková (24) už má zase problémy. Na přehlídce se nevešla do šatů. Do jejího modelu se musela nasoukat Diana Kobzanová (26). Obě dámy však zastínila modelka Lucie Rottová, která je v zahraničí známější a uznávanější než naše přední české modelky. „Fotí v zahraničí pro takové značky, o kterých se může holkám v Česku jen zdát,“ řekl nám organizátor přehlídky. Konkurence by se měla bát nejen Kobzanová, ale i Petry Minářová a Faltýnová, jež se nechávají na přehlídky vozit přepychovou limuzínou.

Minářová s Faltýnovou zřejmě pojaly podezření, že přijely na předávání amerických Oscarů – šlo však jen o otevření luxusního butiku značek Valentino a Roberto Cavalli v Pařížské ulici. A podobně na tom byla i moderátorka večera Zuzana Belohorcová. „Cítím se jako královna,“ nechala se slyšet Belohorcová, jež dávala po celou dobu pozor, aby si drahé večerní šaty, které měla z butiku zapůjčené, třeba nějak nepotrhala.

O zviditelnění ve středu večer zřejmě stála loňská finalistka Miss ČR Lucie Petrišková. Na přehlídce společnosti Alko, jež představila kolekci extravagantních zahradních oblečků, neustále vystavovala jednu svou bradavku a rozhodně se neměla k tomu, aby si šaty upravila. Asi je zvyklá, pracuje totiž v sex klubu. „Nemyslete si nic špatného, dělám v Sexy go go klubu jenom barmanku,“ ohrazovala se jedenadvacetiletá Petrišková. Neposlušné missky se loni právem obával i Miloš Zapletal – Lucie ho nezklamala.

S opravdu ojedinělými modely mělo problém více modelek. Hana Mašlíková se po úpravě ňader nemohla vejít do uzounké stříbrné kombinézy. „Její postava se za čtrnáct dnů nějak zdeformovala, návrhářka ji do těch šatů nemohla dostat,“ řekl nám zdroj ze zákulisí, který zřejmě mluvil o její další plastice. Mašlíkovou zachránila až Diana Kobzanová, která je štíhlá jako proutek a do modelu se naštěstí vešla. I Agáta Hanychová se s motorovou pilou na molu musela pohybovat velice opatrně, protože kolem krku jí vlálo stínidlo z pletiva. „Já se v tom nesehnu, takže jestli chcete nějakou fotku s motorovkou, musíte mi ji podat,“ prohlásila Agáta, které nakonec pomohl moderátor přehlídky, »novácký« sporťák Pavel Poulíček.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.