Mareš voloval, Janda syčel | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Mareš voloval, Janda syčel

I když porotce a patron skupin Petr Janda (vlevo) cení spokojeně zuby, během fi nálového večera mu nebylo přes sykání rozumět. Zato Gábina Osvaldová s manželem Ondřejem Soukupem mluvili jako vždy skvěle!
I když porotce a patron skupin Petr Janda (vlevo) cení spokojeně zuby, během fi nálového večera mu nebylo přes sykání rozumět. Zato Gábina Osvaldová s manželem Ondřejem Soukupem mluvili jako vždy skvěle! (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Soutěž X Factor, do které televize Nova investovala téměř 200 milionů korun, ze všeho nejvíc připomíná další pokračování řady Česko hledá SuperStar. A jediný rozdíl je, že téměř všichni soutěžící umí zpívat, porotce Petr Janda (65) má potíže s mluvením a moderátor Leoš Mareš (31) se nestydí v přímém přenosu použít i peprnější slovo.

X Factor: Prvního padáka dostala kapela Romantic

„Ty vole, ještě že jste tady,“ nebál se prohlásit moderátor Leoš Mareš na adresu skupiny All X, která v neděli diváky ve vysílacím studiu strhla úplně nejvíc. Moderátor měl nejspíš svoji munici pořádně vypočítanou. Obhroublé slůvko totiž pronesl pouhé dvě minuty po 22. hodině.

To už se ale všichni ve studiu i doma u obrazovek ptali, co se děje s rockerem Petrem Jandou. Ten totiž jako by si během celého přímého přenosu šlapal na jazyk a šišlal. „Nevím, mně to tak moc nepřipadá,“ tvrdil nám Janda, připomínající syčícího hada. Že by měl potíže se zuby?

Roli kata si po dlouhé době vyzkoušel manžel Gábiny Osvaldové Ondřej Soukup, na jehož bedra padlo rozhodnutí o prvním vypadlíkovi. Soukup se však úlohy zhostil se vší důstojností a poslal domů skupinu tří cikánských chlapců Romantic. Ti totiž byli s přehledem nejhorší, konkurovat jim mohl možná ještě David Gránský (16), naopak mezi horké favority se zapsali kromě kapely All X i Kamila Nývltová (18) a Pavlína Ďuriačová (19).

Nejlepší hlášky večera

  • Kliknutím zvětšeteLeoš Mareš ke Kamile Nývltové: „Slyšel jsem, že tvůj tatínek je Leoš. No jasně, to je sympaťák!“
  • Petr Janda: „Proč pokaždé musím začít s hodnocením?“
    Gábina Osvaldová: „Protože jsi nejstarší… a nejzkušenější.“
    Ondřej Soukup: „… a nejchytřejší a nejslavnější!“
  • Gábina Osvaldová na Kamilu Nývltovou: „Kdysi o reklamních přestávkách v televizi vysílali koťátka. A vy jste taky takové roztomilé koťátko, člověk by si to vzal hned domů.“
    Petr Janda: „Já už doma jedno koťátko mám…“
  • Petr Janda na Pavlínu Ďuriačovou: „Nevím, kdo vám navrhl boty, sotva v tom chodíte. Neudělali vám to schválně? Kdo vám navrhl to pobíhání, za to bych mu vynadal.“
    Osvaldová: „Mně to taky připadalo jako bezúčelné poťapkávání po jevišti.“
  • Leoš Mareš na Davida Gránského: „Petr a Gábina měli k obědu čočku, a protože nejsou lakomí, tak ti jí chtěli trochu dát…“
    Gábina Osvaldová: „Ne, ne, může být rád, že jsme neměli dršťkovou…“
  • Kliknutím zvětšeteOndřej Soukup ke skupině All X: „Byli jste perfektní…“
    Gábina Osvaldová: „…teď přijde »ale«…“
    Ondřej Soukup: „To je hrozný, jak mě za ta léta zná…“
  • Gábina Osvaldová k soutěžícímu Lukáši Javůrkovi: „Bylo tam slyšet takové malé přidušeníčko.“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.