Dcera herečky Mileny Dvorské: Máma je alkoholička! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dcera herečky Mileny Dvorské: Máma je alkoholička!

PRAHA – Děsivé rodinné tajemství slavné Marušky z pohádky »Byl jednou jeden král« Mileny Dvorské (69) je venku! Alespoň pokud lze věřit její dceři Lucii (44), která nyní svoji mámu, legendární herečku, otevřeně označila za hysterickou alkoholičku!


A otčím mě mlátil železným pohrabáčem!

Šokující zpověď její dcery

S mámou se už dvě desítky let odmítá vídat. A důvodem má být její hrůzostrašné dětství...

„Jestli matky-nematky vyhovují »Brejchovic« či »Bohdalovic« dětem, to je jejich věc, mně moje »matka«, hysterická alkoholička, nevyhovovala vůbec. Bála jsem se jí, jakož i svého vypitého otčíma, který mě jeden čas řezal jako psa – pohrabáčem,“ šokuje Lucie na internetových stránkách svého partnera Jana Dvorského, známého jako »Syn člověka – Parsifal Imanuel«. Ten se s Lucií a jejich osmi dětmi kvůli údajným potížím se zákonem už mnoho let skrývá neznámo kde. A co na vážná slova své dcery, která obviňuje i hereččina dlouholetého manžela Josefa Krause, říká sama Milena Dvorská? „Nemusím nikomu nic vysvětlovat,“ utrousila nejdřív. Kliknutím zvětšetePak se ale rozpovídala. A přestože často tvrdila, že chce urovnat vztahy s dcerou a jejím druhem, kterého viní z toho, že Lucii pobláznil sektářstvím a kvůli němu se s ní a vnoučaty nemůže vídat, teď se do dcery tvrdě obula.

„Oni (dcera Lucie a Jan Dvorský – pozn. red.) jsou psychicky nemocní! O těch jejich pomluvách jsem už slyšela, i když ty jejich šílené texty nemůžu sama číst. Oni navíc kritizují všechny a všechno, ale já teď trávím svůj čas s vnučkou od syna Jakuba a ty jejich výmysly vůbec nepostrádám,“ vylila si zlost paní Milena. Její dcera ale tvrdí: „Se svou matkou jsem se odmítala stýkat ještě před vztahem s Janem Dvorským a mé úplné přerušení styků s ní nemá vůbec nic společného s nějakým mým filozofickým či náboženským přesvědčením. I kdybych se stala vášnivou nudistkou a byla třeba v Trabant-klubu, Kliknutím zvětšeteMileně bych se zkrátka vyhýbala,“ trvá si na svém partnerka náboženského guru, který ji počastoval přezdívkou »Labutí panna«.

„Vyrůstala jsem s babičkou a dědou, kterého jsem milovala. Když si mě Milena v šesti letech odvezla z Prostějova Kliknutím zvětšetedo Prahy, byla jsem zoufalá a stále odhodlaná utéct z »domova«,“ vzpomíná dál matka osmi dětí a naznačuje, že i Parsifal Imanuel nabídl tchyni smíření.

„Můj muž měl dlouho tendenci sblížit mě s mou matkou, ale když ho pak jednou fyzicky napadla a zlomila mu prst na ruce a když pak četl nebo viděl v televizi ty nebezpečně nenávistné věci, které o nás šířila, nechal toho. Život bez Mileny je i pro mě v určitém směru pohádkou se smutným koncem, protože mít hezký vztah s normálními rodiči je krása, o níž si mohu nechat leda zdát,“ dodává Lucie Dvorská.


Autor: DAVID ZÁPAL, VOJTĚCH KRISTEN
Foto TV Prima, Repro – kniha »Milena Dvorská – Vyprávění o životě«, ČTK

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.