Pergnerová a Chlebeček: Nathálku už mají doma! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pergnerová a Chlebeček: Nathálku už mají doma!

Jiří Chlebeček nese důkladně přikrytou dceru Nathálii, Tereza jde v černé motorkářské bundě za ním a v ruce drží svůj oblíbený nápoj s aloe vera.
Jiří Chlebeček nese důkladně přikrytou dceru Nathálii, Tereza jde v černé motorkářské bundě za ním a v ruce drží svůj oblíbený nápoj s aloe vera.

PRAHA – Moderátorka Tereza Pergnerová (38) má konečně velkou rodinu! Tak jak si v posledních letech tolik přála. Nedělní Aha! včera hodinu před polednem zastihlo Terezu a jejího přítele Jiřího Chlebečka (38), jak si z porodnice v pražském Podolí odvážejí domů šestidenní dcerku Nathálii.


Sobota Praha - Podolí 11.00

Chlebeček přijel sám, Terezčinou škodovkou, moderátorčin syn Samuel (7) i se štěňátkem bernardýna čekal na mámu a malou sestřičku doma v Kunraticích. Tam se šťastní rodiče přesunuli z Podolí během 15 minut. Během dne pak dorazila i máma Terezy, teď už dvojnásobná babička Jana Pergnerová (66).

„Děkujeme moc za gratulaci k narození dcery,“ napsali v SMS deníku Aha! Pergnerová a Chlebeček. „Tereza teď už skutečně nechce být součástí veřejného života, vezměte to prosím na vědomí,“ napsal pak rázně moderátorčin přítel a naznačil, že chtějí mít klid. Tak všechno dobré, rodino…

Kliknutím zvětšete


Autor: (lbp)
Foto Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.