Miss World Taťána Kuchařová: Pověste ji vejš, ať se houpá | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Miss World Taťána Kuchařová: Pověste ji vejš, ať se houpá

Taťána Kuchařová se vznášela nad zemí.
Taťána Kuchařová se vznášela nad zemí.

ZLÍN – Bývalou Miss World Taťánu Kuchařovou (20) nechali při focení viset na laně! Dvanáct metrů nad zemí! „Byl to největší extrém v mém životě,“ přiznala deníku Aha! Kuchařová.


„Modeling přináší různé situace a přiznám se, že zavěšení do výšky 12 metrů se neobešlo úplně bez obav,“ řekla loňská nejkrásnější žena světa. Taťána Kuchařová se snažila koordinovat své tělo a výraz v obličeji, jak nejlépe to jen šlo. „Je dost náročné zvládnout své tělo v takové výšce,“ popisuje focení Kuchařová, která si prý během něj vzpomněla na písničku Michala Tučného, v níž zpívá: „Pověste ho vejš, ať se houpá...“

Snímky pořízené Lucií Robinson vznikaly v nově postavené budově Univerzitního centra ve Zlíně, jež navrhla slavná architektka Eva Jiřičná. Ojedinělé fotografie budou součástí prezentace, jíž se zlínská vysoká škola představí v květnu v Českém centru v New Yorku. „Určitě tam pojedu, mám tam více pracovních aktivit, takže to spojím,“ dodala loňská Miss World.

Kliknutím zvětšete


Autor: (kre)
Foto Aha!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.