Koncert hvězd 2006 - Gott málem nezazpíval! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Koncert hvězd 2006 - Gott málem nezazpíval!

Karel Gott se svou hlasovou indispozicí a strachem, že nebude moct vystoupit, v Kyjevě netajil.Nakonec jen vypustil původně plánovanou píseň Mít talent, co měl Paganini.
Karel Gott se svou hlasovou indispozicí a strachem, že nebude moct vystoupit, v Kyjevě netajil.Nakonec jen vypustil původně plánovanou píseň Mít talent, co měl Paganini. (Aha!: Marek PÁTEK)

KYJEV – Davy fanoušků přivítaly v ukrajinském Kyjevě naše dvě největší pěvecké stálice, Karla Gotta (66) a Helenu Vondráčkovou (58)! Ti tu totiž společně s Terezou Mátlovou (30) a operní divou Marinou Vyskvorkinou včera večer vystoupili na posledním z Koncertů hvězd 2006 evropského turné Agentury NKL Žofín.

A nestárnoucí Slavík málem nezazpíval! Hlasové indispozice se zbavil až na zkoušce jen pár hodin před koncertem!

Vystoupení ve Státní opeře Kyjev, které bylo zároveň závěrečným koncertem místního kulturního festivalu, vzbudilo i ohromný zájem místních novinářů. Na tiskové konferenci před koncertem se největším terčem jejich otázek stali právě megapopulární Helena s Karlem. „Už se na vystoupení moc těším. Zpívala jsem tu už třikrát, naposledy to bylo v Oděse,“ zavzpomínala Helena. Ta dokonce Karlovi pomáhala s ruštinou, ve které si chvílemi nebyl nestárnoucí Slavík úplně jistý! „V Kyjevě jsem kdysi vystoupil úplně poprvé na koncertě v Sovětském svazu,“ prozradil Karel. „A na první zážitek se nezapomíná,“ dodal Gott.!

Až do večera pak bylo otázkou, s jakým repertoárem Karel Gott vystoupí a zda vůbec zazpívá. Jeho hlasová indispozice totiž ještě není úplně zažehnána, a lékař mu vystoupení dokonce úplně zakázal! „Je to jako u sportovců. Ti, dokud si nemohou být jisti dokonalým výkonem, raději na stadion nevstoupí. Ale jsem tady, a udělám vše pro to, abych naše příznivce nezklamal,“ rozhodl se Karel bojovat. Ještě včera v poledne ale myslel, že večer nezazpívá. Na hotelovém pokoji se totiž nemohl rozezpívat, což se mu k velké úlevě nejen fanoušků pár hodin před koncertem podařilo na zkoušce. Odměnou nejen jemu byl nabitý sál pro dva tisíce hostů, který Karel, Helena, Tereza a Marina s Velkým orchestrem paláce Žofín strhli k mohutnému aplausu!

Exkluzivní reportáž z Koncertu hvězd v Kyjevě čtěte už zítra ve vašem oblíbeném deníku Aha!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.