Rola strašila v Ambassadoru | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Rola strašila v Ambassadoru

Rola Brzobohatá se až podezřele často vyskytovala ve společnosti právníka Josefa Lžičaře. Že by potřebovala právnickou radu?
Rola Brzobohatá se až podezřele často vyskytovala ve společnosti právníka Josefa Lžičaře. Že by potřebovala právnickou radu? (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Rola Brzobohatá (30) si ale umí vybrat masku! Coby čarodějnice »strašila« na třináctém reprezentačním plesu hotelu Ambassador.

Rola Brzobohatá (30) si ale umí vybrat masku! Coby čarodějnice »strašila« na třináctém reprezentačním plesu hotelu Ambassador.

Honosný zlatý kostým si vybral ředitel hotelu Vlastimil Dvořák. A nejen kostým, ale i krásnou mladou slečnu, které se v průběhu večera zalíbilo jedno z vystavených luxusních aut, černý Spyker. Ples moderovala dvojice Aleš Háma a Lucie Koňaříková, pro kterou to byla moderátorská premiéra po porodu. A povedla se! Lucii to moc slušelo, i přestože ještě nejsou všechna těhotenská kila dole. O program se postaraly zpěvačky Leona Machálková a Heidi Janků.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.