Lucie Bílá: Schovává se před úchylem... V televizi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Lucie Bílá: Schovává se před úchylem... V televizi!

Lucie Bílá jako patronka jednoho dílu pořadu Jak se staví sen nabídla Tereze tykání.
Lucie Bílá jako patronka jednoho dílu pořadu Jak se staví sen nabídla Tereze tykání. (TV Prima)

PRAHA – Sprosté nadávky a vulgarity toho nejhrubšího zrna a výhružky smrtí. Tak vypadal obsah vzkazů a mailů, který začal chodit mnoha lidem z okolí zpěvačky Lucie Bílé (42). Ještě víc šokující byl ale odesílatel těchto vzkazů. Byla jím samotná Lucie Bílá!

Sprosté nadávky a vulgarity toho nejhrubšího zrna a výhružky smrtí. Tak vypadal obsah vzkazů a mailů, který začal chodit mnoha lidem z okolí zpěvačky Lucie Bílé (42). Ještě víc šokující byl ale odesílatel těchto vzkazů. Byla jím samotná Lucie Bílá!

„Samozřejmě, že jsem to nebyla já, ale ten »sympaťák«, co mi už nějaký čas vyhrožuje a zaplňuje moje internetové stránky svojí zlobou a hloupými řečmi. Prosím všechny, kterým něco takového přišlo, aby to smazali a nenechali si zkazit svůj vztah ke mně,“ vzkazuje svým fanouškům Bílá. „Moc mě mrzí, že tenhle vir existuje, ale on se nakonec spálí sám,“ dodává zpěvačka.

Psychologové ale varují. „Ten člověk dokázal, že je schopen něčeho víc, než jen psát výhružné anonymy. Prokázal, že je ochoten zajít dál. Otázkou zůstává kam až,“ varuje Lucii Bílou jeden ze specialistů.

Zpěvačka si ale život kazit nenechá, a odreagovává se prací. Dokázala to i při natáčení dalšího dílu pořad Jak se staví sen pro televizi Prima. V něm se totiž stala partnerkou přestavby bytu mladé vozíčkářky Terezy. Ta Tereze do nového bytu přinesla vedle svého cédéčka i plyšovou veverku. „Moc se omlouvám pánům designerům, že se sem do toho ta veverka příliš nehodí,“ smála se zpěvačka. A nechala by si od pořadu také předělat byt? „To asi ne. Jsem paličatá, takže bych chtěla, aby to bylo přesně podle mě. Vadilo by mi, kdybych nad tím nemohla mít kontrolu,“ přiznala zpěvačka, která má nový luxusní dům v rodných Otvovicích. Přestavbu s Lucií Bílou mohou diváci Primy vidět 6. dubna.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.