Zlínský festival - Králem parketu byl Donutil | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Zlínský festival - Králem parketu byl Donutil

Miroslav Donutil to na parketu neuvěřitelně roztáčel, až chvílemi některé z jeho partnerek lítaly vzduchem.
Miroslav Donutil to na parketu neuvěřitelně roztáčel, až chvílemi některé z jeho partnerek lítaly vzduchem. (Aha!: Kateřina KOVÁŘOVÁ)

ZLÍN – Moderování zahajovacího večírku fi lmového festivalu ve Zlíně si vzal na starost moderátor Jan Čenský (45). Ten ale během večera přišel o svůj honorář! V dražbě pro nadaci Slunečnice totiž vydražil klapku, která ho stála šest tisíc! A Miroslav Donutil (55) tancoval jako o život. Dokonce i s malými holčičkami!

O dražbu totiž nikdo z přítomných hostů nejevil zájem. Trapné ticho prolomil až moderátor, který se k dražbě pokreslené klapky sám přihlásil. Po chvíli se k němu přidal syn Vladimíra Železného Jakub. Pánové se mezi sebou chvíli přeli, ale klapku si nakonec za šest tisíc odnesl Jan Čenský. „Právě jsem přišel o svůj honorář. Ale protože to jde na dobrou věc, tak mi to nevadí,“ přiznal deníku Aha! moderátor. Peníze půjdou na konto nadace Slunečnice, která se stará o děti z dětských domovů.

Prázdný plac na parketě zaplnila herečka Dana Morávková, které dělal taneční doprovod právě Čenský. Herec Miroslav Donutil jen postával a k tanci ho přivedla až píseň Sexbomb od Toma Jonese. Herec měl z rytmu písničky takovou radost, že střídal jednu taneční partnerku za druhou a po chvíli se stal nekorunovaným králem parketu. Pobavit se přišel také Jan Antonín Duchoslav alias Viki Cabadaj z kultovního filmu Sněženky a machři. Ten ale moc nepařil, celý večer se věnoval přítelkyni Šárce a známým.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.