Vančurová & Harapes: Konec velkého přátelství! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Vančurová & Harapes: Konec velkého přátelství!

Dlouholeté přátelství Marty Vančurové a Vlastimila Harapese je minulostí
Dlouholeté přátelství Marty Vančurové a Vlastimila Harapese je minulostí

PRAHA – Léta spolu objížděli republiku s představením Poslední léto. Teď je po všem! Marta Vančurová (59) a Vlastimil Harapes (61) se profesně rozešli. Z letitých přátel jsou už jen kolegové. Nevyhledávají společnost jeden druhého.



„Nevím, co je s Martou a co se děje okolo ní. Už nejsme v kontaktu, dlouho jsem s ní nemluvil,“ přiznal deníku Aha! Vlastimil Harapes. Divný konec…

Jejich přátelství začalo před třiceti lety, kdy spolu natočili film Den pro mou lásku. Před lety při těžkém boji s rakovinou Vančurové byl Harapes její největší oporou, posléze začali republiku objíždět s divadelním představením Poslední léto. „Někdy už jsme si přišli jako manželé. Pořád na cestách, v jednom autě, to víte, že taky přišla ponorka,“ vyjádřila se o společném přátelství Vančurová. A najednou se jeden o druhého nezajímá. „Už jsme vlastně to představení dohráli, skončila práva. Teď společně nic nechystáme,“ prozradil deníku Aha! Harapes, který na budoucnost s Vančurovou rozhodně nepomýšlí. Chvíle, kdy nemohli jeden bez druhého vydržet, jsou pryč. Jako by spolu nestrávili třetinu života. „Ale ano, občas jsme v kontaktu,“ řekl dost vyhýbavě baletní mistr a z jeho odpovědi bylo zřejmé, že se s Martou Vančurovou nestýká. Velké kamarádství nezachránili a zřejmě se o to ani jeden z nich nesnažil. Podle našich informací Marta Vančurová vyměnila svého dlouholetého kamaráda Harapese za čerstvého vdovce Ladislava Freje, se kterým se velmi sblížila a jejich přátelství dokonce prý přerostlo v něco víc.


Autor: (kre)
Foto ČTK

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.