Kolegové o »hledači pokladu« Novotném: Petr se zbláznil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kolegové o »hledači pokladu« Novotném: Petr se zbláznil!

Petr Novotný si z pošklebků kolegů nic nedělá a dál je přesvědčený o tom, že ví, kde leží štěchovický poklad.
Petr Novotný si z pošklebků kolegů nic nedělá a dál je přesvědčený o tom, že ví, kde leží štěchovický poklad.

PRAHA – Baviči Petru Novotnému (58) se vysmívají jeho kolegové! Důvod? Novotného nedávné tvrzení, že ví, kde se ukrývá štěchovický poklad.


„Ano, je to tak. Přišel jsem na obnovenou premiéru Angeliky a snad nebylo v zákulisí nikoho, kdo by si tam kvůli tomu do mě nerýpl. Všechno to začal Zbyněk Fric, který viděl, že nesu nějakou tašku, tak hned začal volat, že v tom mám určitě ten štěchovický poklad. A pak se samozřejmě přidali další a další, jako třeba Vilém Čok,“ popisuje Novotný.

Ten minulý týden v deníku Aha! prohlásil, že je přesvědčený, že ví, kde je ukryt legendární štěchovický poklad. „Ozvali se mi dva vědci a hledači, kteří mi předložili takové důkazy, že jsem si téměř jistý, že objevení toho nacistického pokladu je otázkou několika týdnů,“ trvá na svém populární televizní bavič. „Proto mi výsměch kolegů nevadí. Já je nechám, ať se mi smějí teď, ale důležité je, že nakonec se budu smát já,“ říká. Novotný ale zatím odmítá veřejnost seznámit s totožností dvou tajemných mužů, kteří ho přesvědčili o tom, že vědí, kde je poklad ukrytý. „Zatím nemůžu prozradit jejich totožnost z důvodů jejich bezpečnosti,“ přilévá Novotný olej do ohně pochybovačů.

„Já si prostě myslím, že se Petr regulérně zbláznil. Vykřikovat do novin, že ví, kde je poklad, to mi nepřijde normální,“ nebere si servítky jeden z jeho kolegů.


Autor: (efk)
Foto Aha! – Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.