Štěchovický poklad - Hledá ho i Vetchý! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Štěchovický poklad - Hledá ho i Vetchý!

Mezi hledače štěchovického pokladu se po Petru Novotném zařadil i Ondřej Vetchý.
Mezi hledače štěchovického pokladu se po Petru Novotném zařadil i Ondřej Vetchý. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Štěchovický poklad nenechává spát české celebrity! Poté, co se včera v deníku Aha! přiznal bavič Petr Novotný (59), že spolu s dvěma tajemnými vědci pracuje na objevení pokladu, vyšlo najevo, že mytické bohatství, které má být ukryto v kopcích nad Vltavou, hledá se svými kamarády i herec Ondřej Vetchý (45)!

„Pana Vetchého jsme tady opravdu viděli. Spolu s partou nějakých mužů tady dělali nějaké vrty do země. Co tím sledovali, opravdu nevím,“ přiznal deníku Aha! jeden z obyvatel oblasti, kde herec poklad hledá. „Je pravda, že jsem o tom také slyšel, že poklad hledá i Ondřej Vetchý. Prý dělali nějaké zkušební vrty do země, zřejmě hledali asi nějaké podzemní prostory. Moji společníci mě ale uklidnili, že prý Vetchý zatím hledá na úplně špatném místě,“ potvrdil deníku Aha! Novotný. „Prý ale za ty zkušební vrty už zaplatili nejméně sto tisíc korun,“ dodává populární moderátor.

Že herec Vetchý skutečně hledá štěchovický poklad, nám potvrdil i jeden z jeho přátel. „Ondřej se o to skutečně zajímá a je pravda, že už dokonce podnikal i nějaké pátrání kolem Štěchovic,“ přiznal hercův kamarád.

Samotného Vetchého se nám ale zatím zastihnout nepodařilo. Jak se zdá, tak kolem štěchovického pokladu začíná být v poslední době opět živo. Podaří se po letech legendární nacistické bohatství, ukryté těsně před koncem války, skutečně najít?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.