Klára Doležalová: Vážná nemoc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Klára Doležalová: Vážná nemoc!

Krásná Klára Doležalová zmizela z Novy kvůli vážné nemoci.
Krásná Klára Doležalová zmizela z Novy kvůli vážné nemoci. (Aha! – Martin Přibyl)

PRAHA – Krásnou herečku a moderátorku Snídaně s Novou Kláru Doležalovou (32) postihla vážná nemoc! To je i důvod, proč před časem najednou zmizela z obrazovky.

Krásnou herečku a moderátorku Snídaně s Novou Kláru Doležalovou (32) postihla vážná nemoc! To je i důvod, proč před časem najednou zmizela z obrazovky.

„Zjistilo se, že mé tělo postihl vážný CMV virus. Proti němu neexistuje žádný lék a tělo si s ním musí poradit samo. To ale trvá hodně dlouho,“ přiznala Doležalová. Virus CMV organismus ničí v podobě malátnosti, únavy a zvýšené teploty. „Na Nově jsem oznámila, že své místo moderátorky ve Snídani s Novou dávám kvůli téhle vážné nemoci k dispozici, jelikož vůbec netuším, jak dlouho to bude trvat. Oni mi ale řekli, že na mě počkají,“ říká krásná moderátorka. „Otázkou ovšem zůstává, jestli tahle nemoc nebyla jen obrannou reakcí mého těla proti zběsilému životnímu rytmu, kdy jsem musela kvůli Snídani vstávat ve čtyři ráno. Asi je čas změnit životní styl,“ uzavírá Doležalová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.