Absolonová má krasavce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Absolonová má krasavce!

Monika Absolonová je podle všeho šťastně zamilovaná do baskytaristy kapely Lokomotiva Vítka Fialy.
Monika Absolonová je podle všeho šťastně zamilovaná do baskytaristy kapely Lokomotiva Vítka Fialy. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Přítel Moniky Absolonové (32) je odhalen! Podle všeho je její novou láskou pohledný baskytarista kapely Lokomotiva Vítek Fiala, se kterým se půvabná zpěvačka objevila uprostřed týdne na obnovené premiéře muzikálu Tři mušketýři.

Přítel Moniky Absolonové (32) je odhalen! Podle všeho je její novou láskou pohledný baskytarista kapely Lokomotiva Vítek Fiala, se kterým se půvabná zpěvačka objevila uprostřed týdne na obnovené premiéře muzikálu Tři mušketýři.

I když Monika odmítla o svém novém milenci cokoliv prozradit, jejich zamilovaných pohledů a doteků si nešlo nevšimnout. „Nechci o svém soukromém životě mluvit,“ říkala rázně na slavnostní premiéře Absolonová, která v lásce zrovna štěstí nemá. Před lety se totiž rozvedla s hokejistou Václavem Eiseltem. Dlouho si léčila bolavé srdce, až se objevil podnikatel Jaroslav Haštava. Po necelém roce ale láska vyprchala a zpěvačka se věnovala hlavně své práci. Při hledání bytu se pak v realitní kanceláři seznámila s makléřem Tomášem, se kterým začala i žít. Bohužel ale ani tento vztah nevyšel. Co teď?


Monika Absolonová - Na ptáky jsme krátky:

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.