Premiéra Tří Mušketýrů: Zamilovaná Vendula: Smutek utek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Premiéra Tří Mušketýrů: Zamilovaná Vendula: Smutek utek!

Veselá vdova Vendula Svobodová si nevšimla, že stojí před portrétem mrtvého manžela, a klidně se nechala fotit s milencem Patrikem.
Veselá vdova Vendula Svobodová si nevšimla, že stojí před portrétem mrtvého manžela, a klidně se nechala fotit s milencem Patrikem. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Po vzoru Venduly Svobodové (36), která se třináct měsíců po smrti manžela Karla Svobody (†68) otrkala a začíná se ukazovat s milencem Patrikem Aušem (30), ukázaly nové lásky i další hvězdy!

Po vzoru Venduly Svobodové (36), která se třináct měsíců po smrti manžela Karla Svobody (†68) otrkala a začíná se ukazovat s milencem Patrikem Aušem (30), ukázaly nové lásky i další hvězdy! Na premiéru obnoveného představení Tři Mušketýři do Divadla Hybernia překvapivě přišli po boku nových přítelkyň třeba zpěváci Jiří Korn nebo Martin Maxa!

Tajemství ve svém soukromí si chtěla uchovat snad jen hvězda večera Monika Absolonová, jež se po boku svého nového přítele sice neobjevila, ale všem dala jasně najevo, že je čerstvě zamilovaná. „Na to nechci odpovídat,“ usmívala se jen tajuplně zpěvačka na otázku, zda byl její nový partner na premiéře přítomen.

„Smutek utek!“ pošeptávali si pak hosté na účet Venduly Svobodové, která na slavnostní premiéru vtrhla jako velká voda. Smála se na celé kolo a v doprovodu svého milence pózovala, jako by si chtěla vychutnat světla reflektorů. A to si rozjařená vdova ani nevšimla, že si stoupla před velký portrét svého mrtvého manžela. „Už ho nechci skrývat, tak tady ho máte,“ poukazovala na milence.

Její nový partner Patrik Auš byl sice statečný, ale přesto se v průběhu celého večera musel posilovat panáky drahého likéru, aby celý ten humbuk vydržel. Pozadu nezůstala ani Vendula. Sklenku vody, které se chopila hned po příchodu, vzápětí odložila a vyměnila ji za víno a později i za něco silnějšího...

I Korn a Maxa ukázali svoje nové partnerky!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.