Hvězdy hrály pro Kapku naděje. Kobzanová na kurtu: Vyhraju! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Hvězdy hrály pro Kapku naděje. Kobzanová na kurtu: Vyhraju!

Misska bez korunky Diana Kobzanová se nejlépe cítila nad sítí a proto skákala, jako by byla gumová...
Misska bez korunky Diana Kobzanová se nejlépe cítila nad sítí a proto skákala, jako by byla gumová... (Aha!: Marek PÁTEK)

HRADEC KRÁLOVÉ – Více než dvě desítky slavných jmen se v sobotu sešly v tenisovém centru v Hradci Králové, kde se uskutečnil už jedenáctý ročník tenisového turnaje osobností Infotech cup 2006.

Kliknutím zvětšete


A hvězdy chytly tenisové rakety a pálily do tenisáků ostošest. Kliknutím zvětšeteVýtěžek turnaje byl totiž věnován nadačnímu fondu Kapka naděje Venduly Svobodové (34).

Na kurtu se tak proháněl třeba bavič Petr Novotný, Felix Slováček, Filip Renč, Richard Hess, Tomáš Savka či Ota Balage. Kliknutím zvětšeteZahrála si i celá rodina Sobotových. Zatímco herec Luděk Sobota a jeho syn Ladislav se neprobojovali ze skupiny, hercova manželka Adriana obsadila v kategorii žen se svou spoluhráčkou Marcelou Vomáčkovou druhé místo. Velkým favoritem na vítězství byl akrobatický lyžař Aleš Valenta, který si se Kliknutím zvětšetesoupeři na kurtu doslova pohrával, nakonec se však nedostal do semifinále. „Hraju tenis šest let, ale na vítězství si nevěřím, když vidím tu Kliknutím zvětšetekonkurenci. Jsem tu, abych pomohl,“ svěřil se herec Josef Dvořák. Nakonec skutečně nevyhrál, ale bojoval jako lev.
Zajímavý souboj se pak uskutečnil mezi misskami, na jednom kurtu se totiž sešly vítězky soutěže Miss ČR Diana Kobzanová a Kateřina Kliknutím zvětšetePrůšová, které své konkurentky z České Miss Renatu Langmannovou a Barboru Kolářovou roznesly 6:0. Kliknutím zvětšete„To bude sranda, čtyři blondýny na kurtu,“ komentovala to Diana Kobzanová, která si s Průšovou nakonec odnesla pohár a medaili za třetí místo. V kategorii žen vyhrála hlasatelka Marie Retková s Michaelou Pilnou. Do finálových bojů v kategorii mužů se nakonec Kliknutím zvětšetežádná z hvězd neprobojovala, celebrity to však vůbec nemrzelo. Hlavním cílem bylo vybrat co nejvíc peněz pro Kapku naděje. Pro tu se dokonce dražil dres hokejisty NHL Jana Hrdiny. „Není to žádná napodobenina. Je to originál, ve kterém jsem letos pravidelně hrál,“ prozradil hokejista. Kapka tak nakonec získala výtěžek turnaje ve výši 45 800 korun, které použije na financování banky pupečníkové krve.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.