Pohřešovaná dcera Neffa: Naděje klesá... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pohřešovaná dcera Neffa: Naděje klesá...

Irena Neffová a Ondřej Neff
Irena Neffová a Ondřej Neff (: archiv)

PRAHA – Naděje na nalezení záhadně zmizelé dcery spisovatele a publicisty Ondřeje Neffa (62) Ireny (29) klesá. „Každý den, kdy se pohřešovanou osobu nedaří nalézt, se rapidně snižuje pravděpodobnost úspěšnosti,“ říká mluvčí pražské policejní správy Tomáš Hulan.

Naděje na nalezení záhadně zmizelé dcery spisovatele a publicisty Ondřeje Neffa (62) Ireny (29) klesá. „Každý den, kdy se pohřešovanou osobu nedaří nalézt, se rapidně snižuje pravděpodobnost úspěšnosti,“ říká mluvčí pražské policejní správy Tomáš Hulan.

„Vyšetřujeme celou věc jako podezření ze zbavení osobní svobody. Na případu kriminalisté intenzivně pracují. Nemáme ale zatím žádné konkrétní poznatky k uveřejnění,“ dodává Hulan. Irenin otec Neff, přítel herečky Ljuby Krbové (49), je strachy bez sebe. „Nemám žádné podezření, nikdo mě nevydírá, neznám žádné náznaky či stopy,“ zoufá si na svém webu www.neff.cz. Deník Aha!, který o zmizení dcery známého spisovatele informoval jako první, bude kauzu nadále sledovat.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.