Na Primě se zbláznili: Ruší Velmi křehké vztahy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Na Primě se zbláznili: Ruší Velmi křehké vztahy

Dana Morávková (vlevo) a Alice Bendová
Dana Morávková (vlevo) a Alice Bendová (Aha! – Martin Přibyl, Marie Votavová)

PRAHA – Na Primě se definitivně zbláznili! V situaci, kdy televizi dramaticky klesá celková sledovanost a její Zprávy klesly už na 530 tisíc diváků, se vedení rozhodlo nadále nepokračovat ve svém nejsledovanějším pořadu – seriálu Velmi křehké vztahy!

Na Primě se definitivně zbláznili! V situaci, kdy televizi dramaticky klesá celková sledovanost a její Zprávy klesly už na 530 tisíc diváků, se vedení rozhodlo nadále nepokračovat ve svém nejsledovanějším pořadu – seriálu Velmi křehké vztahy!

Ten přitom stvořil hvězdy jako Alici Bendovou (34) a Danu Morávkovou (36)! „Další řada po prázdninách zřejmě nebude, asi se zruší i většina původní tvorby,“ prozradil deníku Aha! zdroj z Primy. „Oficiálně s námi nikdo zatím nemluvil,“ krčí rameny scenáristky seriálu, sestry Kateřina a Jitka Bártů, které seriál s původním názvem Rodinná pouta před lety stvořily, přitáhly díky němu k obrazovkám Primy až dva miliony diváků a obstály i v konkurenci »novácké« Ordinace v růžové zahradě.

Prima teď všechny karty sází na chystanou Ošklivku Katku, ani ta však sledovanost závratně nespasí. A v základech otřásající se televize prochází i čistkou ve vedení! Včera z ní odešel nejen výkonný ředitel Petr Chajda, ale i obchodní ředitelka Jana Budíková. „Bylo to po vzájemné dohodě,“ ujišťuje lakonicky nový generální ředitel Marek Singer. Může ještě něco zachránit okleštěnou Primu?


Upotávka na seriál Velmi křehké vztahy:

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.