Chůva Golda: Iveta se musí léčit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Chůva Golda: Iveta se musí léčit!

Ladislav Štaidl je podle psychiatra Jana Cimickécho frajer, který se k nemoci expřítelkyně Ivety postavil vstřícně.
Ladislav Štaidl je podle psychiatra Jana Cimickécho frajer, který se k nemoci expřítelkyně Ivety postavil vstřícně. (Aha! – Marek Pátek, Dalibor Puchta, TV Prima)

PRAHA – Iveta Bartošová (41) není alkoholička, je jen nemocná! Taková slova nyní znějí od jejích nejbližších, včetně Arturovy bývalé chůvy Goldy, kteří svou kamarádku přestali už krýt a přiznávají, že potřebuje odbornou pomoc! I její manažer má jasno: „Iveta se teď musí soustředit na léčení,“ tvrdí Ivan Rössler.

Kolem Ivety Bartošové se znovu rozpoutal povyk poté, co před nedávným vyhlašováním Desky roku zkolabovala a znovu, tak jako při své neúčasti na prosincových Královnách muzikálu, ze kterých se omluvila na poslední chvíli, nechala vzniknout spekulacím, zda za to mohou jen nervy, nebo i ohnivá voda a prášky. A i když se Iveta loni na podzim z těchto neřestí léčila na psychiatrii, nyní je i podle jejích nejbližších už jasné, že bude muset léčbu podstoupit znova!

„Věřili jsme, že ten moment nenastane. Bohužel nastal,“ naráží v »primáckém« pořadu TopStar psychiatr a přítel Ivety Bartošové Jan Cimický kulantně na kolaps. Cimický chválí i Ladislava Štaidla, otce Artura, který na základě zásahu sociálky získal syna nedávno do péče. „Láďa se k té věci postavil vstřícně jako chlap. Věřím, že to Iveta všechno zvládne. Člověk je chybující, ale vždy je šance začít znova,“ říká opatrně Cimický.

„Budu Ivetě držet palce a snažit se jí pomoct. Ale je to na ní. Musí tu nemoc léčit,“ dodává k tomu manažer Ivan Rössler, který má za úkol vytvářet o Ivetě pozitivní mediální obraz, což se mu při jejích kouscích příliš nedaří.

Kamarádka Bartošové a chůva jejího syna Artura Zlata Dvořáková alias Golda má jasný recept na to, jak Ivetě pomoci: „Teď potřebuje klid od nás nejbližších i od ostatních lidí. Ví, že Artur je v pořádku a moc se na maminku těší,“ svěřila se TopStar. Ten se vysílá již zítra od 21.15 hodin na Primě a divákům o Ivetě Bartošové přinese další pikantní informace!

Ivetina léčba

O alkoholových problémech Ivety Bartošové se poprvé začalo hovořit v červnu 2005, kdy zpěvačka po záhadném kolapsu skončila na kapačkách a kuloáry se nesla informace, že si udělala smrtící koktejl z alkoholu a antidepresiv. O rok později se Iveta pokusila demonstrativně spáchat sebevraždu, když si podřezala žíly a skončila ve vinohradské nemocnici. Sama Bartošová však tvrdí, že se pouze omylem pořezala v kuchyni. V březnu 2007 ambulantně docházela na psychiatrii v Říčanech a v červenci nastoupila protialkoholní léčbu v kroměřížské léčebně.

Tam strávila tři měsíce, a za tu dobu se podle některých odhadů náklady spojené s její léčbou vyšplhaly až na půl milionu korun. V léčebně se Bartošová skamarádila s ostatními pacienty, dokonce pro ně pořádala koncerty, ale na některé nemoci prý léky zkrátka neexistují. Svědčí o tom i nedávný kolaps Ivety před vystoupením na akci Deska roku, po němž musela být převezena do nemocnice, a nyní si kdysi oblíbená zpěvačka musí odpočinout od tlaku okolí v hlavním městě Spojených arabských emirátů. A jelikož začala opět pít, po návratu ji nejspíš čeká návrat do léčebny a několikaměsíční pobyt v ní.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.