Manžel Mirky Čejkové: Mluvili jsme o miminku, ale... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Manžel Mirky Čejkové: Mluvili jsme o miminku, ale...

Marek Vít a Mirka Čejková
Marek Vít a Mirka Čejková (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – V jaké náladě zastihne dnešní svátek zamilovaných Valentýn hvězdu zpráv na Primě Mirku Čejkovou (45) a jejího manžela Marka Víta (36)? Deník Aha! získal Markovu exkluzivní zpověď, v níž se nevyhnul ani otázkám sexu!

V jaké náladě zastihne dnešní svátek zamilovaných Valentýn hvězdu zpráv na Primě Mirku Čejkovou (45) a jejího manžela Marka Víta (36)? Deník Aha! získal Markovu exkluzivní zpověď, v níž se nevyhnul ani otázkám sexu! „Řeknu vám to takhle; mně je třicet šest, Mirce pětačtyřicet a vše, včetně sexu, nám funguje perfektně. A doufám, že to nějakých minimálně dvacet let vydrží!“ směje se Marek. Přemýšleli v tom případě s Mirkou ještě o miminku? Ano, ale...

„Víte, jedno dítě jsme spolu už jednou čekali a po čtyřech měsících těhotenství to dopadlo špatně,“ vzpomíná Marek Vít a jeho slova najednou znějí těžce a smutně. Chvíli je v telefonu ticho, Marek polkne a snaží se na dramatické okamžiky, kdy Mirka o děťátko přišla, zapomenout. „Nikdy jsme ale nelitovali, že dítě nemáme. Chceme si život užít a radovat se z toho, co máme. Po domě nám běhají dva kluci, desetiletý Alex a sedmiletý Filda, které nade vše miluju a kteří mi říkají tati. Těším se, že až jednou vyrostou, tak třeba ocení, jak jsme je vychovali. A dají mi pusu,“ jihne tvrďák Vít, chlap jako hora. „Adopci jsme také zavrhli. Nebylo by to fér vůči těm malým, přivést jim teď domů ještě někoho dalšího,“ dodává Marek. Do domácnosti patří ještě Mirčina postižená dvacetiletá dcera Petra, která žije střídavě ještě u svého táty Tomáše Všetečky. „To je noblesní člověk,“ pochvaluje si Vít exmanžela své ženy.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.