Issa a spisovatelka Janečková : Oba zažili únos! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Issa a spisovatelka Janečková : Oba zažili únos!

Knihu Unesená pokřtil Luboš Xaver Veselý, Klára Janečková, Petr Novotný a Sámer Issa.
Knihu Unesená pokřtil Luboš Xaver Veselý, Klára Janečková, Petr Novotný a Sámer Issa. (Aha! – Alexandr Malachovský)

PRAHA – I když je Petr Novotný (59) abstinent, svou zásadu tentokrát porušil. Bavič se totiž stal kmotrem nové knihy Kláry Janečkové »Unesená«, kterou pokřtili výtečnou moravskou slivovicí. A musel ochutnat každý!

I když je Petr Novotný (59) abstinent, svou zásadu tentokrát porušil. Bavič se totiž stal kmotrem nové knihy Kláry Janečkové »Unesená«, kterou pokřtili výtečnou moravskou slivovicí. A musel ochutnat každý!

„Přeci svou dlouholetou kamarádku neurazím tím, že si s ní nepřipiji,“ nechal se slyšet Novotný, který prozradil, že ho s autorkou pojí letitá spolupráce. „Byl jsem u zrodu všech jejích knih a tato je nejvydařenější. Psal ji totiž sám život a příběh je inspirovaný skutečným únosem, jehož obětí se stala právě ona sama,“ řekl deníku Aha! bavič.

Podobnou situací si prošel i zpěvák Sámer Issa, jenž do Paláce knih Luxor dorazil s moderátorem Lubošem Xaverem Veselým. Kdysi mu na pár dní unesli synovce a jeho rodina se z toho dodnes nemůže vzpamatovat.


Video z vystoupení Sámera Issy:

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.