Vážně nemocný Jiří Krampol (85): UTÍKÁ PRYČ ZE ŠPITÁLU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Vážně nemocný Jiří Krampol (85): UTÍKÁ PRYČ ZE ŠPITÁLU!

Jiří Krampol
Jiří Krampol (David Kundrát)

V léčebně dlouhodobě nemocných v Nemocnici Na Františku se českému Belmondovi vůbec nelíbí. Celý život byly jeho chloubou svaly a teď aby ležel zesláblý ve špitálu? Jiřího Krampola (85) v LDN dlouho nikdo neudrží.

Chce odejít.„Budu žrát proteiny a dlouho tady nebudu. Já do léčebny pro dlouhodobě nemocný nepatřím,“ vyhrožuje herec. Jenže sám udělá sotva krok, je strašně zesláblý, protože dlouho ležel a ochablo mu svalstvo. A může si za to sám. Na Františku, kde si léčil zápal plic, pak podepsal revers a předčasně odešel. Doma si pobyl sotva den a poté, co se předávkoval se prášky, skončil v bezvědomí na ARO ve VFN na Karlově náměstí v Praze. „Už ale sekám dobrotu,“ dušuje se Krampol, jehož největší motivací je prý výlet do Paříže, kam chce odletět natočit videoklip.

Loučení s knížetem a detaily pohřbu. Strach o Krampola. A Pavel prohlížel hodinky

Video se připravuje ...

Jako Belmondo

Právě Na Františku v předposlední den hospitalizace totiž natočil Krampol romantickou píseň Slečna z Paříže, duet s Natálií Grossovou (21). Napsal ji Josef Fousek (85) a hudbu složili Zdeněk Bartákem (69) se synem Danielem (43). „S Bartákama jsme Jirkovi do nemocnice přivezli takový malý studio, aby k písni natočil mluvené slovo,“ popisuje fotograf a hercův manažer Miloš Schmiedberger (76). Jirka prý ležel v posteli a když uviděl mikrofon, bylo to jako když vystřelí z děla. „Posadil se a jeho dosud zastřený unylý hlas dostal barvu. Zajiskřily mu oči a svoje pasáže namluvil na první dobrou. Byl to zase ten Belmondo,“ popisoval Schmiedberger, který se na Krampolův výlet do Paříže ale vůbec netváří.

Roztočíme to!

„Není možné jet v Jirkově stavu do Paříže. Budu moc rád, když bude schopen natočit ten klip tady a z Paříže tam uděláme jenom prostřihy,“ říká manažer Miloš Schmiedberger s tím, že ten klip by byla krásná »belmondovská« tečka za Krampolovou kariérou. Herec svému manažerovi ale oponuje. „Chci do Paříže a pojedu tam. Měl jsem tam jet za Belmondem a gratulovat mu k narozeninám, bylo vše domluvené, nakonec to nevyšlo, protože byl na tom zdravotně špatně. Tak teď tam pojedu s Natálkou a roztočíme to,“ plánuje Krampol s tím, že začne cvičit, a tak chce do nemocnice činky.

Jiří Krampol v nemocnici: Stavějí ho na nohy! Udělal i dřep!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
stoura
14. 4. 2024 • 05:24

Dokonale napsáno!!!

ELLA Průšová
7. 4. 2024 • 22:09

Ten má do Belmonda hoooodně daleko! Na lidi je sprostej, všechno by chtěl sám vyžrat, starým lidem jen nadává, ale furt chce od lidí nějaký soucit! Si mizera sprostej!

Locust
7. 4. 2024 • 14:28

Už ho nechte umřít a furt ho nezac­hranuj­te..st­ačí ho pustit na jeden mejdan..

Michelin
7. 4. 2024 • 07:59

Vidět Ajfelovku a ...

safinka59
7. 4. 2024 • 06:40

Evidentně jediná správná cesta je na psychiatrické oddělení. Stařecká senilita tohoto staříka začíná být nebezpečná i pro něj samotného. To ho budou převážet v leže s plenkami, jak samotného mistra, jenom aby neutrpělo vlastní ego.. ? Pak je otázkou času, kdy se vyhlásí sbírka na převoz z Francie, kde opět skončí ve špitálu a jak je mu vlastní, bude ronit slzy, že nemá peníze...
Krampol poznamenal svým celoživotním dílem mnoho diváků a posluchačů, bohužel poslední léta svou nabubřelostí všechno maže, nic jenom stesky, lži a překrucování vlastních výroků. Odejít se vztyčenou hlavou a nebrat lidem to krásné, co měli. Vždyť pak zbyde pouze vzpomínka na šíleného dědka, který celý život divákovi dával a nakonec jim vše vzal. Přece není nic krásnější, aby si jednou divák při sledování jeho tvorby řekl " to byl někdo, měli jsme ho rádi.. "
...nebo, " to byl někdo, kdo pošlapal všechno krásné, prezentoval se jako sebestředný mačo a kopal na všechny strany jenom proto, že neunesl stáří, kterému se nevyhne nikdo z nás.. "

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.