Znechucený Honza Musil: Místo oslavy jen bezmocný vztek | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Znechucený Honza Musil: Místo oslavy jen bezmocný vztek

Honza Musil se vrací. Skutečně?
Honza Musil se vrací. Skutečně? (David Kundrát, profimedia.cz)

Ač sněmovna před nedávnem schválila novelu o stejnopohlavních párech, možnost společně adoptovat děti v ní stále chybí. Rozhodnutí politiků zklamalo také Honzu Musila (56)!

„Líbí se mi, co napsal Filip Titlbach. »Žádné manželství pro všechny. Poslanci schválili pozměňovák poslanců Válkové a Navrátila, což znamená, že partneři nebudou mít možnost společné adopce, jen přiosvojení. Místo názvu manželství má být název partnerství. A snahy o rovnoprávnost zabetonovány na mnoho dalších let«. Za sebe pak můžu sdělit, lépe řečeno za nás dva s Jakubem řeknu jen to, že zákon o manželství nám neschválili. A to, co schválili, je další paskvil, byť se někteří poslanci vychvalují, jak údajně narovnali práva," lamentuje Honza Musil, který si před lety řekl "ANO" se svým partnerem Jakubem Bialým v pražské Grébovce.

Honza Musil na rozloučení se Zagorovou: Je to tak příliš brzy...

Video se připravuje ...

„Samozřejmě jsou některé věci narovnány, ale nám šlo o to, že na tom budeme jako lidi stejně. Bez nálepek. Že si prostě budeme rovni. Řeší se zbytečné malichernosti a přitom by o tomto tématu po jeho schválení za dva dny nikdo nemluvil. Život by šel dál. Ta politika a ta nesourodost názorů, to je to, co dělá z našich svateb peklo. Ale hlavně slova politiků - děláme všechno pro občany. No, co už, my se nezblázníme a budeme žít dál. Ruku v ruce. Společný život nám nikdo nevezme. A na některé politiky snad budeme moci brzy zapomenout - třeba u dalších voleb," rozčarovaně dodal oblíbený moderátor na webu ŽivotvČesku.cz.

Honza Musil bojoval o život i o lásku! A řekl pravdu o televizních pořadech!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
pragver
3. 4. 2024 • 08:17

Mně zase připadá, že se buznám nebo lesbám věnuje moc prostoru ! Povolit sňatky, dědění, důchod a tím by to mělo skončit ! Adopce dětí pouze jde-li o dítě jednoho z partnerů, které již bylo do anomálního vztahu proti své vůli vtaženo !

AHel
26. 3. 2024 • 16:28

Párek ***ů nebo lesbiček nemůže být na stejné úrovni jako je pár žena a muž. To pochopí každý normálně uvažující člověk. NIkdo Vám nebrání se vzít a žít spolu: Když vidím dva chlapy, jak se drží za ruku, tak se mi zvedá žaludek, prostě to tak nám. Ale nikdy bych Vám neublížila, dělejte si ve své komunitě, co chcete v mezích zákona, hrubě na sebe neupozorňujte a pohodička. nevím, co je na tom k nepochopení. Prostě žij a nech žít, nevynucuj si něco, co je nepřirozené.

Kamila Routová
25. 3. 2024 • 15:12

To jsou zase názory Bože 😡

Hajany u Blatné
25. 3. 2024 • 09:51

Nepochopím, proč tolik žen obdivuje buzny. Chtěly by je snad mít doma? Nebo jsou frigidní, že nesnáší své zdravé a hetero muže?

Hajany u Blatné
25. 3. 2024 • 09:46

Dvě děti už měl a opustil je i s manželkou v touze po sodomie. Trapnými a ubrečený tlachal. Ještě to mimoňství dává na obdiv.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.