Dojemná podpora Brožové: Držte se, jsou to velmi těžké okamžiky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Dojemná podpora Brožové: Držte se, jsou to velmi těžké okamžiky

Kateřina Brožová prožívá doma očistec
Kateřina Brožová prožívá doma očistec (Foto Aha! – Marek Pátek, Profimedia.cz)

Herečka Kateřina Brožová (56) se ještě ani nevzpamatovala z náhlé smrti svého milovaného pejska Jordyho  a už musí řešit další problémy. Tentokrát totiž trápí zdraví jejího druhého pejska Maxe, kterému se prý špatně dýchá.

„Maxíček, v létě mu bude 15. Dnes dvakrát na veterině. Jinde než dřív…hůř se mu dýchá. Máme antibiotika a předchozí léky na tlak a srdíčko,“ napsala Brožová na svůj Instagram. Bohužel stav pejska se ani po lécích nezlepšil. „Maxík se včera zhoršil, byl celou noc na kyslíku, další ATB, dnes lepší,“ svěřila se vyčerpaná herečka. Fanoušky mrzelo, jakým trápením si Kateřina opět prochází, a proto jí v komentářích vyjádřily podporu. „Pes je nejlepší přítel člověka, ale život má hrozně krátký. Držte se, jsou to velmi těžké okamžiky,“ napsala jedna z jejích sledujících. „Hodně štěstí a zdraví ať ještě slouží,“ stálo v dalším komentáři.

Kateřina Brožová pohřbila Jordyho: Bolest a slzy...

Video se připravuje ...

Prosby fanoušků byly nakonec skutečně vyslyšeny. Včera večer obdržela Brožová z kliniky konečně dobré zprávy. „Dvoje ATB zabraly. Kyslík pomohl. Jedeme domů, děkuji,“ informovala blondýnka, které spadl kámen ze srdce. Tak snad už bude mít Maxík od veterinářů klid.

Kateřina Brožová v Bídnících: Návrat do slavné hlavní role snů!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jana Kopke
6. 3. 2024 • 15:45

No ta je vypatlaná. Pejsek má svůj věk. Ta z toho dělá. Taky neví jak na sebe upozornit.
Já miluju zvířata, ale ona to fakt přehání. Aby ještě nakonec nebylo pak rozloučení s pejskem online. Bude vystaven na zahradě a lidé se sním budou moci celý den sloučit.

EM1234
6. 3. 2024 • 00:04

Jinak zdraví a chutná Vám jíst. Kam ten press spěje je hn us

XYZ3
5. 3. 2024 • 14:10

Je mu 14..i kdyby nemusel mít ATB..je to pes. Nevím, jestli je nutné to uveřejňovat v bulváru 👎

AHel
5. 3. 2024 • 14:05

od ní bych takovou trapárnu nečekala, má starého pejska, je jasné, že je nemocný, ale snad to nebudu psát do bulváru...snad se z ní nestala blbka?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.