Mrazivé odhalení! Plány s Camillou jako vdovou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Mrazivé odhalení! Plány s Camillou jako vdovou

Korunovace Karla III.: Král Karel III. a královna Camilla
Korunovace Karla III.: Král Karel III. a královna Camilla (profimedia.cz)

Na nový titul čekala dlouhá léta. Diagnóza jejího chotě, krále Karla III. (75), ale zamíchala kartami, a tak se nyní diskutuje o tom, kam by se královna Camilla (76) posunula v rodinné hierarchii, pakliže by došlo na nejhorší…

Od Karlovy korunovace je oslovovaná jako královna Camilla Britská. Poté, co svět obletěla zpráva o králově rakovině, se ale začalo vášnivě spekulovat nad tím, co by se v případě nejčernějšího scénáře s nástupkyní princezny Diany (†36)stalo. Jedno je jisté – Camilla žádnou moc v takovém případě nezdědí. Pořadí britského následnictví se řídí zásadou mužské primogenitury – tedy všichni mužští potomci/synové mají přednost před ženami/dcerami.

Karel III. má rakovinu, co bylo po diagnóze, usmíří se rodina? A Agáta prodává dary od Soukupa

Video se připravuje ...

Veškerou moc by tak po Karlově smrti převzal jeho nejstarší syn William (41). Novou královnou by pak byla princezna Kate (42). Camilla by následně byla titulovaná jako královna vdova. Běžnou praxí je, že manželky králů přebírají po panovníkově smrti titul královna matka a truchlivému oslovení se vyhýbají. Camilla ovšem není biologickou matkou Karlových synů, a tak má pouze jedinou možnost…



Přečtěte si
Milla
1. 3. 2024 • 15:24

Gratulují vy primogenituro.Vaše královské zpravodajství je hodno umístění to WC mísy. Usmíření Harryjo s otcem­,jou­beles­,scé­ny kolem umírající Kate,­hoube­les.Pr­imoge­nitu­ra,hou­beles­.Slo­vo nástupnictví asi nikdy vaše ouška neslyšela, co?A víte vůbec co je primogenitura když ji dáváte do souvislosti s manželstvím?
.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.