Maxová na korunu nehledí: DOVOLENÁ V RÁJI | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Maxová na korunu nehledí: DOVOLENÁ V RÁJI

Úsměv, vyletí ptáček!
Úsměv, vyletí ptáček! (Foto Instagram.com)

Dovolenou jako v ráji zažívá Tereza Maxová (52). S rodinou vyrazila do Karibiku, odkud se pochlubila prosluněnými fotkami, k nim pak přidala emotivní vzkaz.

„Jsi můj oblíbený západ slunce, můj nezapomenutelný východ,“ připsala modelka poeticky k fotografii z pláže osvícené zapadajícím sluncem. Slova byla směřována i k rodině a hlavně manželovi Buraku Olymenovi (51), jenž pochází ze Středního východu. S tureckým podnikatelem má dceru Mínu (14) a syna Aidena (12). Z předchozího manželství pak syna Tobiase (23).

Tereza si vyrazila s rodinkou na dovču

Tereza si vyrazila s rodinkou na dovču

S celou rodinkou se pochlubila na Instagramu, kdy všichni v bílém zapózovali na pohádkové pláži. Přidala i fotku, na níž se prochází v průhledných šatech v bikinách odhalujíc dokonalou postavu! „Terezko, máte překrásnou rodinu,“ píše jí jedna ze sledujících. „Neskutečně se ve vás zrcadlí spokojenost,“ myslí si další. Tahle dovolená na ostrůvku Barbuda ve východním Karibiku jim prostě prospívá...

Tereza si vyrazila s rodinkou na dovču



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.