Pagáčová sklízí ovace: Proměna díky dárku od Ježíška | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Pagáčová sklízí ovace: Proměna díky dárku od Ježíška

Patricie Pagáčová
Patricie Pagáčová (Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER CNC / David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl)

Herečka Patricie Pagáčová (35) ví, jaké to je být terčem kritiky kvůli vlastnímu vzhledu. V posledních letech ale jen září a další vlnu pochval si od fanoušků vysloužila po odhalení svého nového účesu.

Podobně jako Ewa Farna (30), i herečka Patricie Pagáčová má za sebou několik období, kdy si na ní veřejnost uměla smlsnout kvůli měnící se postavě. Obě dvě zmíněné mají ale zároveň společné to, že před očima všech vyrůstaly, jedna jako zpěvačka, druhá jako mladá tvář seriálu Ulice. O nevyžádané rady v průběhu dospívání, kdy se jejich těla zela logicky měnila, tak neměla ani jedna nouzi.

Patricie Pagáčová má jasno: Druhé dítě je ve hvězdách!

Video se připravuje ...

Od té doby, co Patricie zakotvila u svého životního partnera a stala se maminkou, jen září a je vidět, že je opravdu spokojená.  Znát je to i na první pohled, jak ostatně podotýkají i její příznivci na sociálních sítích. Těm nedávno herečka vytřela zrak, když se pochlubila novou image, ke které jí dopomohl vánoční dárek.

„Bacha, ty vlasy jsem si dělala sama! Ježíšek přinesl super kulmu, takže to zvládnu dokonce i já!“ pochválila si vlastní práci Patricie, na kterou sledující pějí jen samé ódy. „Vy jste, Patricie, čím dál krásnější. Fakt zrajete k dokonalosti a moc mě bavíte v Jedné rodině,“ cituje jednoho ze sledujících server Super.cz. To nejdůležitější ovšem je, že je se sebou spokojená hlavně ona sama.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.