Svatý Valentýn v podání světových celebrit: Láska je krásná věc | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Svatý Valentýn v podání světových celebrit: Láska je krásná věc

Selena Gomez a Benny Blanco jsou zamilovaní až po uši
Selena Gomez a Benny Blanco jsou zamilovaní až po uši (Instagram, Profimedia)

Svátek lásky letos připadl na středu a světové hvězdy zasypaly sociální sítě zamilovanými fotkami s partnery, předváděly se ve spodním prádle nebo jen popřály věrným příznivcům šťastného Valentýna.

Jednu z nejkrásnějších momentek sdílela Emma Hemingová (45), láskyplně na ní líbá svého muže, akčního hrdinu stiženého frontotemporální demencí Bruce Willise (68). „Láska je krásná věc. Všem vám přeji šťastného Valentýna,“ modelka k fotce od Niagárských vodopádů. Bohužel však jde o starou fotku (Emma: „Spoustu, spoustu let, řekla bych tak rok 2010.“), Willisův současný zdravotní stav již zřejmě nenahrává focení...

Kovbojka Beyoncé: Sexy reklama

Americká zpěvačka spojila sexy a užitečné. Na Instagramu se Beyoncé (42) fanouškům ukázala ve svůdném průhledném krajkovém setu, který doplnila kovbojským kloboukem se závojem. Připoměla tak, že tenhle týden vydala dvě nové skladby Texas Hold´Em a 16 Carriages z alba Act II, ve kterém se inspirovala právě country hudbou.

Renaissance: A Film by Beyoncé

Video se připravuje ...

Zpěvačka Selena Gomezová: Je v tom až po uši

Až po uši zamilovaná je i zpěvačka a herečka Selena Gomezová (31)! Ve středu nezapomněla vyznat lásku novému příteli Benny Blancovi (35). A je vidět, že se jeden druhého nemohou nabažit.

Kristen Stewartová ze ságy Stmívání: Žhavé kočičky

Nezapomnělo se ani na americkou herečku Kristen Stewartovou (33, vlevo). Její snoubenka Dylan Meyerová (37) jí vyznala lásku a obdiv v koláži fotek na soc. sítích. „Jsi moje láska číslo 1, nejžhavější kočičí máma ve hře. Jsem do tebe prostě tak, tak zamilovaná.“



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.