Hrzánová to se synem vzdala: Viděla, že mám všude modřiny | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Hrzánová to se synem vzdala: Viděla, že mám všude modřiny

Syn Hrzánové a Holuba je také herec.
Syn Hrzánové a Holuba je také herec. (archiv Blesku)

Antonín Holub (26) se narodil do umělecké rodiny, jeho rodiči jsou nadaní herci Barbora Hrzánová (59) a Radek Holub (55). Mimo to, herectví se věnoval i jeho slavný dědeček Jiří Hrzán (†41). Antotnín se rozhodl jít v jejich šlépějích, i když jeho maminka byla zpočátku proti.

Každá matka chce pro své dítě jen to nejlepší. Hrzánová ze své vlastní zkušenosti věděla, jak moc těžké je se v herectví prosadit. Proto si přála, aby se její syn vydal jiným směrem, ideálně, aby pracoval rukama. „Zpočátku sice máma chtěla, abych byl truhlář, ale potom mě viděla s kladívkem a hřebíkem, viděla, že mám všude modřiny, a tak to vzdala,“ řekl se smíchem Antonín pro eXtra.cz.

Radek Holub a Barbora Hrzánová o Abrhámovi (†82): Kde strávili nejvíc času?

Video se připravuje ...

Jako herci se mu daří, jen ne u nás. Přiznal, že se setkal s nálepkou protekčního dítěte, proto se rozhodl odcestovat do Francie, kde ho nikdo nezná. „Teď tady hraju v Čechách první představení, jinak jsem ve Francii a tam rodiče nikdo nezná, takže tam jsem fakt sám za sebe. Tady samozřejmě jsou ti lidé takoví. Všiml jsem si, že mám nálepku, ale já si jí upřímně vážím, vážím si rodičů a má to i své výhody. Ví se o mně a mluví se o mně. Má to samozřejmě i své proti," vysvětlil mladý herec.

Jiří Hrzán by slavil narozeniny: Jaký byl život známého bonvivána?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.