Žilková: Konečně se může smát... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Žilková: Konečně se může smát...

PRAHA (mac) – Hrála premiéru hry Adina tři dny po smrti svého syna Melichara (†198 dní), herectví ji drží nad vodou i nadále. Veronika Žilková (45) přijala roli v okopírované »primácké« telenovele Ošklivka Betty, která se bude na Primě jmenovat Ošklivka Katka!


„Začínám hrát v seriálu na Primě,“ pochlubila se paní Veronika v rozhovoru pro magazín Ona Dnes s tím, že práce jí pomáhá oprostit se od žalu nad ztrátou dítěte. Ošklivka Katka ale není jediná, kdo jí pomáhá zapomenout. „Hostuji ve vinohradském divadle v Adině, která je vyprodaná, což mám radost. Jsem zaměstnaná v Činoherním klubu, točím v České televizi pokračování seriálu Škola na výsluní, budu točit film pro Novu a jednám s nimi o talk show... Spousta hereček by mi možná záviděla, ale mně je to tak jedno. Všechno bych vyměnila za to, kdybych mohla být doma na mateřský. S tím, kdo není,“ vypočítává Žilková. A kdo další v »Ošklivce« zazáří? Kromě vdovce po Věře Galatíkové (†69) Ladislava Freje (66) i muzikálová zpěvačka Olga Lounová (26), která má smutný primát – jako poslední člověk, který si telefonoval s Karlem Svobodou (†68)...

Více o Ošklivce Katce čtěte zde


31.1.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.