Fanoušci nekonečného seriálu se můžou radovat: Ulice vítá nové fešáky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Fanoušci nekonečného seriálu se můžou radovat: Ulice vítá nové fešáky!

Zleva: Matouš Zah, Adam Vohánka a Adam Sedro.
Zleva: Matouš Zah, Adam Vohánka a Adam Sedro. (Foto TV Nova)

V divácky oblíbeném seriálu Ulice dojde na jaře k dramatickým událostem, které ovlivní osudy mnohých obyvatel. Scénáristé opět trochu přitvrdili a v Ulici se tak po letech odehraje další autonehoda. Ta navíc přivede do děje nové postavy!

Iva Klímová, kterou v Ulici ztvárňuje Hana Baroňová (39), se v seriálu začátkem roku dozvěděla, že je těhotná a byl to pro ni obrovský šok, protože se domnívala, že jí začíná menopauza. S manželem Vítkem, kterého hraje Filip Čapka (49), se rozhodli, že těhotenství ukončí. To však není jediná zkouška, která rodinu Klímových čeká. Bude to totiž právě Iva, která se stane účastnicí zmiňované autonehody. Jejími dalšími účastníky pak jsou postavy, které se v nekonečném seriálu objeví teprve v budoucnu. Zajímavostí ovšem je, že je diváci mohou znát z jiných projektů TV Nova!

Mrazivé natáčení

Že není herecká profese vždy jednoduchá se již diváci přesvědčili mnohokrát, někdy za tím však nestojí nic jiného, než příroda. Právě v den natáčení nehody klesla teplota hlouběji pod nulu a štáb musel venkovní natáčení v nejchladnější den roku přizpůsobit nepřízni počasí. „Natáčení v exteriérech je plánováno s ještě větším předstihem než v ateliérech. Je třeba zařídit spoustu dalších věcí, které při běžném natáčení v ateliérech nemusíme řešit,“ vysvětlila producentka seriálu Ulice Janka Maršíková.

Tento týden v Ulici: Jak se provalí celá pravda o Soně?

Video se připravuje ...

Teplítka pro zahřátí

„Toto natáčení bylo navíc velmi specifické, protože byli objednaní záchranáři, policie i kaskadéři... Byl vyblokovaný prostor pro natáčení, bylo potřeba několik povolení atd. Zkrátka žádná sranda, takže se den před natáčením nedalo jednoduše říct, že se kvůli počasí ruší,“ dodala. Herci však nakonec vše zvládli na výbornou. „Naštěstí se o nás produkce skvěle stará, zajistila nám úžasné zázemí, kde je teplo a kostymérky si pro nás připravily speciální »teplítka«, která mám různě po těle,“ pochvalovala si herečka Hana Baroňová.

Nováčci odevšad... Ze školky i z Love Islandu!

Kromě tváří, které se v seriálu pravidelně objevují, se totiž v ději objeví tři fešáci, kteří dozajisté vzbudí zájem fanynek. Jedním z nich je Adam Vohánka (19), který na sebe upozornil v seriálu Pan profesor, dále Matouš Zah (27), kterého diváci znají třeba z občasného moderování dětského pořadu Kouzelná školka nebo Adam Sedro (30), finalista poslední série reality show Love Island. „Je to pro mě nová zkušenost, rychlá akční scéna. Při natáčení nám lehce vadila jen ta zima, ale jinak to bylo skvělé. Z Love Islandu jsem na kamery relativně zvyklý, ale tohle natáčení je samozřejmě něco úplně jiného,“ přiznal Sedro s tím, že spíše než herectví by se ale přesto raději věnoval modeligu.

Ukázka z Ulice: Tento týden uvidíte

Video se připravuje ...



Přečtěte si
carlae
15. 1. 2024 • 14:31

Máte recht, a jen tak - za mých mladých let vypadali fešáci úplně jinak - jako fešáci. Však proto jsem bednu odlifrovala na místa k tomu určená. Vždyť už se na nic nedalo dívat. Škoda EE.

Michelin
15. 1. 2024 • 07:51

Tutu a jiné podobné slátaniny o ničem nesleduji ... 👎🤮

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.