Smrt herce z Kobry 11: Mrazivé svědectví z místa tragédie | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Smrt herce z Kobry 11: Mrazivé svědectví z místa tragédie

Hvězda Kobry 11 herec Christian Oliver zahynul při tragické dopravní havárii sportovního letadla
Hvězda Kobry 11 herec Christian Oliver zahynul při tragické dopravní havárii sportovního letadla (Instagram, Profimedia, Bild)

Měla to být nezapomenutelná dovolená, ale skončila tragicky. Herec Christian Oliver známý jako parťák ze serálu Kobra 11 podlehl následkům letecké nehody v Karibiku i se svými dvěma dcerami 10 a 12. 

Osudný se jim podle deníku Daily Mail stal vyhlídkový let na palubě sportovního letadla na exotickém ostrově Svatý Vincenc. Letadlo muselo po závažných potížích nouzově přistát ve vodě, pro posádku byl však náraz fatální. Pobřeží stráž našla jen bezvládná těla posádky desítky metrů pod hladinou. Podle všeho byli všichni připoutáni k potápějícímu se vraku. 

Tragédii, kterou nešlo zvrátit, jen smutně přihlíželi svědci. „Vypadalo to, že vypadl proud a nebo selhal motor,“ uvedl jeden z nich. „Všechno se napoprvé vypnulo. Řekl jsem svému příteli, že to letadlo se zřítí. Pak se ale letadlo znovu nakoplo, jako by nabralo energii. Poté se snažilo znovu nabrat výšku, ale motor opět selhal. V tu chvíli se začalo řítit dolů. Když se snášelo dolů, otočilo se na bok a přistálo ve vodě. Poté, co přistálo ve vodě, asi vteřinu na to pod vodou celé explodovalo. Takže to je jediná věc, kterou jsem slyšel, když se letadlo potápělo. Šlo to ‚buff!‘ pod vodu,“ popsal jeden z místních rybářů. 

 

 

Pavla Beretová: Vést chlapský policejní tým je pro mě nový průzkum

Hvězda Kobry 11 herec Christian Oliver zahynul při tragické dopravní havárii sportovního letadla



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.