Vytočená Paroubková: Tatínek dá dceři tisíce? Určitě nedá | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Vytočená Paroubková: Tatínek dá dceři tisíce? Určitě nedá

Exmanželé Paroubkovi
Exmanželé Paroubkovi (Martin Pekárek, Dan Černovský)

Rozvod expremiéra Jiřího Paroubka (71) a Petry Paroubkové (50) se táhl dlouho. Nakonec byla dcera Margarita svěřená do péče matky, což si Petra taky přála. Snaží se, aby její dceři nic nechybělo, ona sama chodí do dvou prací najednou, aby nestrádaly. Paroubkovou proto dost vytočily posměšky některých Margaritiných spolužáků.

Doslechla se totiž, že její dceru si ve škole dobírají kvůli jejímu postavení. Děti ve škole si myslí, že Margarita má od svého tatínka všechno, na co si ukáže a žije si díky němu v luxusu. To Paroubkovou rozzuřilo. „Moje nejdražší dcera často neprávem slýchá, že stačí natáhnout ruku a tatínek dá tisíce. Určitě nedá. A ona ruku nenatáhne. Mně je vlastně jedno, kdo si co myslí a říká. Jen mě vždy píchne u srdce, když to musí snášet tolik let malá holka, která za můj výběr partnera nemůže. Vztah nám nevyšel, ale mám úžasnou dceru, která je a vždy bude tím nejlepším, co se mi kdy mohlo stát,“ napsala rozohněná maminka na sociální sítě.

Nečekaný konec rozvodu Paroubkových! A Gottovi nahotiny za 7 milionů!

Video se připravuje ...

Rozhodla se také přiblížit, jak ve skutečnosti s dcerou žijí. „Takže je to asi tak: dlouho jsem měla tři práce, teď mám dvě. Nemám volné večery ani víkendy. Navíc mám sportovkyni, která potřebuje vozit brzo ráno na tréninky a pak do školy, aby stíhala hodiny. K tomu pejsky. Mám výživné, ale žádné tisíce navíc. Všechny kroužky, lyžáky a soustředění, svačiny a obědy, rehabilitace po úrazu... Až na dvě, tři výjimky jde vše za mnou,“ vysvětlila Paroubková. Na závěr dodala, že Margarita je spíše introvertní typ, proto se jí narážky spolužáků vnitřně velmi dotýkají, což ji jako matku ničí.

Paroubková má platit 3,5 milionu! A problémy s převozem zesnulého Beránka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
6. 1. 2024 • 04:30

Kdyby tlumočnice nebránila dceři ve styku s jejím otcem, vše by bylo jiné!!! Ničila mu pověst, soudila se s ním a chtěla dceru vlastnit. Tak teď jí vlastní. Tak ať si, ..... nestěžuje!!!
Rozbila Paroubkovi manželství, vzala mu dítě, vytahovala na něho špínu a snažila se obrat ho o majetky. A teď si bude stěžovat, že měla dceři vybrat jiného otce??? No to tedy měla!!!
Svobodného. A takového, který jí nebude slepě milovat, ale srovná si jí.

jdvoracek1986
4. 1. 2024 • 15:32

Ji je to jedno ale mele o tom do novin 🤣

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.