Nahý byznys Krainové: Za týden má na jachtu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nahý byznys Krainové: Za týden má na jachtu

Simona Krainová
Simona Krainová (David Kundrát, ara)

Když Simona Krainová (50) veřejně ohlásila, že přesouvá své obchodní aktivity na platformu s erotickým obsahem OnlyFans, stala se okamžitě terčem kritiky. Ovšem byznys plán se jí očividně vyplácí. Za čtyři fotky inkasuje ke dvěma stům tisícům. Za týden si pak vydělá i na jachtu, a to hlavně díky zpoplatněným snímkům, které posílá svým klientům soukromě. 

„Je tam spousta mužů, kteří mě prosí o fotky a chtějí víc. Ale snažím se držet úroveň a není tam nic, za co bych se styděla. Ano, posílám soukromě. Jsou to zprávy, kam posílám zpoplatněné fotografie, které jsou pro ně něco navíc. Ale rozhodně nic sprostého,“ vysvětlila deníku Super, aby vyvrátila značné pochyby, že vydělává na popskytování pornografického obsahu. 

„Je tam spousta mužů, kteří mě prosí o fotky a chtějí víc. Ale snažím se držet úroveň a není tam nic, za co bych se styděla. Ano, posílám soukromě. Jsou to zprávy, kam posílám zpoplatněné fotografie, které jsou pro ně něco navíc. Ale rozhodně nic sprostého,“ dodala ke striktním pravidlům.

Simona Krainová (50): Čistka luxusu! Stovky párů bot a kabelky musí pryč

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
3. 1. 2024 • 19:05

Kníže; mně spíš příjde, že zvrácený jste vy! Nepoznám, jste li muž nebo žena, ale podle vašeho vkusu, jste nejspíě to třetí pohlaví!

Marty Kníže
3. 1. 2024 • 16:51

Tak nezáviďte vy hvězdy, když na to má tak budiž jí přáno. Vaše komenty jsou zvracení, jsou ale otiskem vašeho charakteru. Možná vám to nedochází a tak to napíšu polopaticky (snad) --> "bleju tedy z vás".. 🙈 minorita těch normálních mě snad omluví za ten výraz.. Proto vždy zameťte prvně svůj práh a vyleštete své zrcadlo (především to kterým nám ukazujete svou vnitřní "krásu'') 🙈👍🏻 ..ale i tak přeji vám ostudám našeho národa vše nej do nového roku, ať se vám vede co nejlépe a naplníte svůj čas v roce 2024 mnohem hodnotněji doposud. 😭... 🙋🏻‍♂️🍀

Michelin
3. 1. 2024 • 08:22

Odpad - žumpa ... 👎🤮

ELLA Průšová
2. 1. 2024 • 22:23

Ve staré bréce bouchly saze! Copak ona nemá doma zrcadlo? Proč se stále někomu nabízí!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.