Steven Seagal (71) mezi zvířaty: DRSŇÁK V ZOO ROZTÁL | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Steven Seagal (71) mezi zvířaty: DRSŇÁK V ZOO ROZTÁL

To je kus hada…
To je kus hada… (Foto Profimedia.cz)

Kontroverzní hollywoodský herec a hvězda béčkových akčních filmů Steven Seagal (71) na sebe upozornil bizarní návštěvou soukromé zoo v Dubaji. Vypadá to, že až pověsí herectví na hřebík, klidně by se uchytil jako ošetřovatel zvěře v zoologické zahradě…

Seagal se do Fame Parku, soukromého dubajského zooparku patřícího arabskému miliardáři Saifu Belhasymu (57), vypravil společně se skotským politikem Georgem Gallowayem (69). Herec i politik rádi přijali pozvání a prošli si rozlehlý areál plný exotické zvěře.

Prohra s ligrem

Celá trojice nejprve hrdě zapózovala fotografovi s obří krajtou. Poté se oba hosté pustili do přetahované lanem s ligrem, tedy křížencem lvího samce a tygří samice. A zdá se, že zvíře bylo nad jejich síly, protože Galloway poté vzal do ruky ceduli s nápisem »We Lost«, tedy v překladu »Prohráli jsme«. Seagal se po vzoru akčních hrdinů, které ztvárnil ve svých snímcích, nezalekl ani medvěda, a dokonce si jej troufl nakrmit z ruky. Vydal se i do výběhu k menšímu lvovi, kterému dal napít z lahve mléka.

Jiří Štěpnička: Talentovaný herec a dabér, který propůjčil svůj hlas například Harrisonu Fordovi

Video se připravuje ...

Není zvíře jako »zvíře«...

Zdá se, že Seagal má zvířata skutečně rád. Svědčila by o tom i fotografie, na které objímá lenochoda, který se ho chytil kolem krku. Pokud by se Seagal přece jen rozhodl pro dráhu ošetřovatele zvířat, mohl by se k nim tulit častěji. Veřejnost a jeho okolí by to jistě snášelo lépe, než když se objímá s autoritativními vládci, jako jsou Vladimir Putin (71). Naposledy na sebe mistr bojových umění a čestný zástupce šerifa v Louisianě tímto způsobem upozornil v březnu na kongresu v Moskvě, kde se označil za rusofila…



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.