Šansoniérka Mireille Mathieu v Praze: Tleskala jí první dáma! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Šansoniérka Mireille Mathieu v Praze: Tleskala jí první dáma!

S Evou Pavlovou se setkala v neděli.
S Evou Pavlovou se setkala v neděli. (Foto JVS Group, archiv M. Zemana)

Dva vyprodané vánoční koncerty v Kongresovém centru má za sebou slavná francouzská šansoniérka Mireille Mathieu (77). Vestoje jí tleskala i první dáma Eva Pavlová (59), o den později pak bývalý prezident Miloš Zeman (79) s manželkou Ivanou (58).

Byl to záměr. „Nebylo vhodné míchat paní Pavlovou se Zemanovými. Ne proto, že by se nechtěli potkat, ale chtěli jsme, aby každá skupina měla na paní Mathieu svůj čas,“ řekl deníku Aha! zdroj z Pražského hradu s tím, že jim do karet hrály hned dva koncerty francouzské šansoniérky v Praze.

Mireille Mathieu natočila klip ke své písni na Pražském hradě

Video se připravuje ...

Evu Pavlovou přijala Mathieu po nedělním vystoupení. Předala jí květinu a také svá podepsaná alba – CD a gramofonovou desku, které jsou v poslední době opět v oblibě. Zemanovi přišli na koncert v pondělí večer. „Byl to úchvatný umělecký zážitek, stejně jako další naše báječné setkání, za které děkuji,“ řekl deníku Aha! exprezident. Mireille ho ve své šatně přivítala polibkem. Mají mezi sebou vřelý vztah, který stvrdila tím, když v roce 2019 zazpívala na Pražském hradě k jeho šestému výročí ve funkci.

Opět přijede

Mathieu na svých pražských koncertech oznámila, že se do české metropole opět vrátí. V Kongresovém centru zazpívá 17. prosince příštího roku.



Přečtěte si
milan59
14. 12. 2023 • 08:47

Hahaha tak si zkuste vyhledat vy kritici,kdy se madam Matthieu sešla s panem Zemanem,bylo to právě obráceně = napřed se setkala zpěvačka Mireille Matthieu s panem Zemanem a teprve potom s p.Pavlovou,protože s panem Zemanem jsou přátelé.

laskava
13. 12. 2023 • 17:26

Ta se vetře všude, asi myslí, že si tak získá oblibu.

lekno
13. 12. 2023 • 16:35

No, asi jí vyhovuje takový účes. Každý má svůj vkus. Nakonec, člověk vnímá hlavně tu hudbu – přivře oči a myslí na své. Moc se mi líbí od Mireille M. třeba píseň „Après toi“. Krásné...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.