V nekonečném seriálu se dočkají nadílky: Mikuláš v Ulici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

V nekonečném seriálu se dočkají nadílky: Mikuláš v Ulici!

Letošní mikulášská trojice: Mikulášem bude Milena Steinmasslová, anděl Markéta Stehlíková alias Karla a čert Kryštof Rímský jako Mára.
Letošní mikulášská trojice: Mikulášem bude Milena Steinmasslová, anděl Markéta Stehlíková alias Karla a čert Kryštof Rímský jako Mára. (Foto TV Nova )

Mikuláš bude! I letos se do nekonečného seriálu Ulice dostane také mikulášská nadílka. Letos se do Mikuláše, čerta a anděla převtělí Marečkovi.

V seriálu Ulice, který se vysílá už 18 let, se Mikulášská trojice pravidelně objevuje již od začátku. Za tu dobu se Mikulášem, čertem a andělem stala už pěkná řádka herců. Herec Václav Svoboda (59) alias Lumír kostým čerta neoblékl ani jednou, zato andělem byl už dvakrát a za sebou už má i premiéru jako Mikuláš. Na paty mu ale zdárně šlape jeho seriálová dcera Vendula (Anežka Rusevová, 37) a její potrhlý kamarád Mário (Jiří Kniha, 42). Jak Vendula, tak Mário už byli dvakrát čerty a jednou anděly. V žebříčku čertovských rolí ale nade všemi vede Jarda Hejl (Martin Hofmann, 5), kterého tvůrci obsadili do role čerta už mnohokrát.

Seriál Ulice: Drsná potyčka Luďka a Evžena, silné pouto Karly a Máry i Vandiny naděje

Video se připravuje ...

Jak to bude letos?

Tento rok bude Mikuláš u Marečkových. Márovi (Kryštof Rímský, 48), by sice slušel kostým Mikuláše, ale stane se čertem. Mikuláše si totiž střihne jeho máma Věrka (Milena Steinmasslová, 68). Do anděla se převtělí Karla (Markéta Stehlíková, 39). Dnešní mikulášský díl seriálu Ulice sledujte dnes od 18.30 hod na Nově.

Tento týden v Ulici: Vilminy tajné poklady, policejní zásah i urputná exmanželka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Marián Potůček
6. 12. 2023 • 10:17

Tak asi vsichni víme, že tento nekonečný seriál je jeden z nejhorších kdo kdy vzniknul. Tupé, otřesné, prostě oničem. Herecké výkony slabé. Marné pokusy o zvednutí ze dna nezachrání ani stárnou Vondráčková se starou od Langmajera (myslím ptáka loskutáka Gombíkovou) a teď ještě do toho ten komediant Vašut? Role Máry je čiré zoufalství. Trapáček a ubožák co neví co chce. Odpad!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.