Finále České Miss plné extravagance: Dvě holky půjdou bez kalhotek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Finále České Miss plné extravagance: Dvě holky půjdou bez kalhotek!

Finalistky České Miss už ukázaly i plavky na závěrečnou disciplínu slavnostního finále, jež bude 2. února.
Finalistky České Miss už ukázaly i plavky na závěrečnou disciplínu slavnostního finále, jež bude 2. února. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Letošní finále České Miss bude hodně odvážné! Už na slavnostním večeru dívky totiž možná odhalí více, než by chtěly. Na jeho začátku finalistky předvedou extravagantní modely různých návrhářů a dvě slečny budou muset jít naostro!

Letošní finále České Miss bude hodně odvážné! Už na slavnostním večeru dívky totiž možná odhalí více, než by chtěly. Na jeho začátku finalistky předvedou extravagantní modely různých návrhářů a dvě slečny budou muset jít naostro! Model architekta Jana Kaplického (70), který je tvůrcem návrhu nové Národní knihovny, je jedním z nejodvážnějších. „Myslím, že snad je mládeži přístupný,“ hájil svůj fialový kousek architekt.

Model Kaplického však přítomné novináře moc nenadchl, mezi dvanáctkou modelů se našly jiné, opravdu ojedinělé kousky. Aneta Faitová si příští sobotu oblékne korzet, který zdobí dva tisíce ručně lisovaných květů od návrhářky Michaely Bakotové. A jako jediná bude mít dlouhé kalhoty, které působí spíše jako tepláky. V nejkratších šatech se v přímém přenosu objeví dívka s dokonalou postavou Kateřina Štosová, jejíž model vytvořil Luděk Hanák. Možná vyděšeně se na svou večerní róbu tvářila Šárka Frýbortova, která se předvede ve zlatých pumpkách. „Vršek je dokonce ušitý ze zlatých šatů, které jsme koupili v second-handu,“ prozradily návrhářky Kutáková a Trnková.

Ředitelka soutěže Michaela Maláčová modely v hotelu Marriot Prague Airport viděla včera odpoledne také úplně poprvé. „Je to velká extravagance, ale to je dobře, alespoň se mají diváci na co těšit,“ smála se Maláčová, která svou slavnostní světle zelenkavou róbu viděla zatím taky jen jednou. „Asi je čas, abych si ji už taky vyzkoušela, po porodu se mi trochu změnila postava, takže bude potřeba šaty trochu zabrat,“ prozradila Maláčová, která tentokrát nechá obě své děti doma. „Tam jim bude lépe, budou v klidu doma a počkají na maminku a na tatínka, až se společensky vyřádí,“ dodala Michaela.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.