Jan Skopeček: Květa Fialová - Pravda o jejím znásilnění! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Jan Skopeček: Květa Fialová - Pravda o jejím znásilnění!

Jan Skopeček
Jan Skopeček (: Archiv)

PRAHA – Kruté obvinění nyní dopadlo na utrápenou herečku Květu Fialovou (78)! Její kolega Jan Skopeček (82) se totiž deníku Aha! svěřil se svým podezřením, že oblíbená Tornády Lou z filmu Limonádový Joe lže o svém znásilnění sovětskými vojáky!

„To jsou kecy jen od tý Květy! V době, kdy k tomu mělo dojít, bydlela ve východočeském Borohrádku, já jezdil na prázdniny do nedalekého Horního Jelení. Vím bezpečně, že se tam nikdy neobjevil jediný sovětský ani německý voják. Tak mi prosím vás řekněte, jak ji mohli znásilnit?“ diví se Skopeček. O své kolegyni mluví jako o bláznivé ženské, která uráží nemocné stařenky, když říká, že stáří je nádherné životní období.

„Nevím, proč bych si takovou věc vymýšlela. Vážně nechápu, proč to pan Skopeček povídá. Nikdy jsem mu neublížila a s tím stářím to jen nepochopil. Vždyť i já mám těžce nemocného partnera,“ reaguje smutným, odevzdaným hlasem Fialová. Její manžel, režisér Pavel Háša (78), leží ve velmi vážném stavu, zhoršeném Alzheimerovou chorobou, v léčebně dlouhodobě nemocných a zdá se, že paní Květa očekává už jen tu nejhorší zprávu...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.