Diazová (51) s tříletou dcerou: Ukázala ji poprvé! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Diazová (51) s tříletou dcerou: Ukázala ji poprvé!

Cameron Diaz
Cameron Diaz (Blesk:Matt Sayles)

Herečka Cameron Diazová (51) se před lety úplně stáhla z Hollywoodu a věnuje se pouze mateřským povinnostem. Soukromí si velice střeží a jen vzácně je k vidění na veřejnosti.

Když se proto objevila na snídani s manželem, rockerem Benji Maddenem (44), a tříletou dcerkou, byl z toho slušný poprask. Fanoušci už totiž od narození Raddix netrpělivě čekají na jakékoliv fotky a informace o dceři slavného páru, která je pro veřejnost něco jako paní Columbová.

Už samotné narození Raddix bylo velkým překvapením, protože nikdo neměl o příchodu dítěte ani tušení, a herečka v lednu 2020 pouze věcně na Instagramu oznámila, že do nového desetiletí vstupují jako tříčlenná rodina. Zda dítě odnosila sama, anebo pochází od náhradní matky (což je pravděpodponější), taky všichni jen hádají...

Páry, které se daly dohromady během natáčení

Video se připravuje ...

„Cítím silný instinkt chránit soukromí naší malé, takže nebudeme zveřejňovat fotky ani sdílet žádné další podrobnosti kromě toho, že je opravdu, ale opravdu roztomilá,“ vysvětlila Diazová. „Zůstávají doma, jak jen to jde, a ven chodí jen na nezbytné pochůzky,“ prozradil přítel páru.

Upír bude tátou!

Na rodičovskou roli se chystá také herec Robert Pattinson (37), slavný upír ze ságy Stmívání. Jeho partnerka, britská herečka Suki Waterhousová (31), oznámila těhotenství na festivalu v Mexiku. „Rozhodla jsem se, že si dnes vezmu něco řádně třpytivého, protože jsem si myslela, že by to mohlo odvést vaši pozornost od něčeho dalšího, co se tady děje,“ ukázala prstem na klenoucí se bříško. „No, nejsem si jistá, jestli to zafunguje...“ dodala se smíchem. Pár s Pattinsonem tvoří už 5 let.

Suki Waterhousová (31) oznámila těhotenství na festivalu v Mexiku.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.