Missky si vsadily na vítězku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Missky si vsadily na vítězku

Tři krásky, mj. Česká Miss Lucie Hadašová (vlevo) a druhá vicemiss Lilian Sarah Fischerová (vpravo) si vsadily na vítězku letošního ročníku soutěže krásy.
Tři krásky, mj. Česká Miss Lucie Hadašová (vlevo) a druhá vicemiss Lilian Sarah Fischerová (vpravo) si vsadily na vítězku letošního ročníku soutěže krásy. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Česká Miss Lucie Hadašová (21) a druhá vicemiss Lilian Sarah Fischerová (21) si v pobočce sázkové kanceláře Tipsport vsadily na to, která z dvanácti finalistek se stane Českou Miss 2008.

Česká Miss Lucie Hadašová (21) a druhá vicemiss Lilian Sarah Fischerová (21) si v pobočce sázkové kanceláře Tipsport vsadily na to, která z dvanácti finalistek se stane Českou Miss 2008.

Obě krásky si nakonec vybrali osmnáctiletou studentku Elišku Bučkovou s číslem 6. A to přesto, že je u bookmakerů největší favoritkou Aneta Sychorová s kurzem 5:1 „Eliška pochází tak jako já ze Strážnice, takže to je hlavní důvod, proč jsem si na ni vsadila,“ prozradila deníku Aha! Hadašová. Velkolepý finálový večer soutěže krásy vypukne už 2. února v prostorách ruzyňského letiště a v přímém přenosu ho bude vysílat TV Nova. Novinkou, kterou Česká Miss připravila na letošní finále, jsou vstupenky na slavnostní galavečer pro veřejnost. Lístky jsou totiž v prodeji v síti Ticketpro.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.