Drahá chyba Kohoutové: Ukradli jí kabelku za 73 000 Kč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Drahá chyba Kohoutové: Ukradli jí kabelku za 73 000 Kč!

Berenika Kohoutová
Berenika Kohoutová (Instagram)

To je ale drzost! Zloděj si v centru Prahy vyhlédl auto herečky Bereniky Kohoutové (32), která v kufru měla kabelku za více než 73 tisíc korun a nákup. Tašku sebral a nákup vysypal!

Jen na chvilku si hvězda seriálu Jedna rodina hodila kabelku během obchůzek do kufru – a hned o ni přisla. „Před chvílí mi někdo z auta odcizil tuto kabelku. Je mi z toho zle. Neměla jsem ji na předním sedadle jako lákadlo. Měla jsem ji v kufru, do kterého jsem ji dala v garáži v Lidlu,“ svěřila se nešťastná Kohoutová.

Vyndal nákup

„Buď měl ten člověk nějakou rušičku zamykání, nebo jsem nezamkla, což se mi nikdy nestává. Ale jsem teď taková upracovaná, tak je to teoreticky možné. Ten zloděj mi vyndal nákup z papírový tašky a tu kabelku si do té tašky strčil,“ dodala Berenika.

Berenika Kohoutová: Porodem jsou z žen rázem superhrdinky

Video se připravuje ...

Až z Ameriky

Červeno-bílá značková kabelka Prada není v Česku k dostání, proto si ji Berenika objednala z Ameriky. Vyjde na zhruba 73 500 Kč a je nepřehlédnutelná. Pro zloděje nebude příliš snadné ji u nás prodat. „Moc prosím. Kdybyste ji někdo našel někde ležet v okolí Jiřáku, ale spíš Římské ulice, dejte mi vědět. Děkuji moc,“ apelovala Kohoutová na fanoušky.

Slíbila nálezci finanční odměnu

Zkrátka nepřijde ani případný nálezce. „Doufám a věřím, že hodní lidé jsou. Ráda za to dám nálezci nějakou finanční odměnu,“ slíbila herečka.

Berenika Kohoutová: Mateřství mě nezměnilo. Ale jsem víc zorganizovaná

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Celebrity-chachacha
2. 11. 2023 • 11:37

Kabelka se v autě nenechává. IQ ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.