Kohoutová u konce s dechem: Kolaps po návratu z natáčení | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Kohoutová u konce s dechem: Kolaps po návratu z natáčení

Berenika Kohoutová
Berenika Kohoutová (Archiv Blesku)

Herečka, zpěvačka a také maminka na plný úvazek Berenika Kohoutová (32) je neustále v jednom kole. Nedávno přiznala, že její posedlost dokonalostí ji málem stála zdraví.

Maminky potvrdí, že zvládnout všechny pracovní aktivity a do toho ještě péči o miminko, sebe, manžela a domácnost, je zkrátka náročné. Podepsala se pod to i herečka Berenika Kohoutová. „Strašně mě to baví, ale občas už nemůžu. Kombinovat práci (navíc hereckou s vlastní hudební tvorbou) a mateřství, manželství, myslet na sebe. Já mam pocit, že mi to jde, že je to v pohodě, ale ono to občas v pohodě není. A pak se tak trochu připosložím. Jako včera v noci po návratu z natáčení,“ svěřila se brunetka na svém profilu na sociální síti.

Berenika Kohoutová na cenách Anděl: Proč ztratila zájem o Eurovizi?

Video se připravuje ...

V následujících týdnech plánuje ale radikální změnu. Chce si totiž dovolit nebýt perfektní a dokonce plánuje  navštěvovat psychoterapeuta, který jí s tím pomůže.  „Asi bych si měla víc opakovat, že prostě nemusim bejt dokonalá. Ale ten vlak je dost těžký zastavit. No nic. Příští týden mám pár dní času - na třídění věcí ve skříni (což pro mě znamená třídění místa v mým harddisku), na terapii a na spoustu kroasánů a kafíček,“ dodala herečka.

Patronky Maminky roku v redakci: Vybrat semifinalistky bylo složité

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.