Sexbomby Puhajková, Mottlová a spol.: Utekly před zimou k moři! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sexbomby Puhajková, Mottlová a spol.: Utekly před zimou k moři!

Bára MottlováD
Bára MottlováD (Bára Mottlová)

Pokud vás ta vlezlá zima už také rozčiluje, inspirujte se u našich slavných krásek a vyrazte po jejich vzoru za teplem. Letos frčí Zanzibar, Srí Lanka či Thajsko, ale úspěch slaví i klasické dovolenkové destinace...

Thajsko,Inna Puhajková (36): Sama na cestách

Sporťačka TV Nova vyrazila již poněkolikáté do svého oblíbeného Thajska. „Odcestovat právě sem, i když jen na pár dní, bylo to nejlepší, co mě mohlo napadnout,“ pochvalovala si bývalá přítelkyně hokejového boha Jaromíra Jágra (50). Jediný mráček na jinak slunné dovolené byl ten, že tam neměla svého »fotografa«. „Největší nevýhoda při cestování sama – nemá vás kdo vyfotit,“ posteskla si. Podle fotek na sítích se ale vždy našel někdo ochotný...

Srí Lanka, Nela Slováková (32): Popáleniny II. stupně

Hvězdička z reality show Hotel Paradise odletěla za slunečními paprsky do luxusního resortu na Srí Lance. Nejprve přidávala jednu sexy fotku za druhou, ale pak měla utrum. „ Neotírejte si ruce od limetky o holé tělo. Mám popáleniny druhého stupně,“ postěžovala si na Instagramu. „Kdybych pila víno, tak by se mi to nestalo...“ dodala vnadná blondýnka.

Zákulisí Jágrovy oslavy na Primě: Sladký honorář a pečlivý výběr bejvalek!

Video se připravuje ...

Zanzibar, Berenika Kohoutová (31): Trable v ráji

Za exotikou na ostrov v Indickém oceánu vyrazila vítězka Tváře i s tříletou dcerou Lolou. Kromě tamních krás a nádherných pláží stihla bohužel poznat i tamní nemocnici. „Tohle jsem fakt nečekala. Že to tady bude takovej ráj. I špitály tady maj dobrý, hele!“ svěřila se Berenika na sítích. Sama neví, jestli chytila virózu od dcerky, nebo se jí udělalo špatně ze sluníčka. I přes tyto komplikace si dovolenou užila.

Omán, Denisa Pfauserová (34): Řachanda a písek

I princezna Řachanda dala před zimou přednost sluníčku a frnkla z Česka. Pro svou dovolenou si vybrala Omán a dle fotek zvolila dobře. „Krásné pláže s bílým pískem a tyrkysové moře,“ pochlubila se na sítích. „Mnohoženství je tu povolené, ale prý to leze do peněz!“ vtipkovala herečka.

Egypt, Barbora Mottlová (36): Osedlala velblouda

Po sexy opálených křivkách zatoužila i Barbora Mottlová. Takže nelenila, sbalila kufry i svého nového přítele a vyrazili na společnou dovolenou k egyptským pyramidám. Tam si Bára kromě svého zajíčka osedlala i velblouda. „Jak si nás holky vezou,” napsala k fotce z velbloudích hrbů herečka. Tamní obyvatelé z ní museli mít pěkné povyražení, když jim tam takhle odvážně pózovala.

Karibik, Heidi Janků (60): Dárek k narozeninám

Někdo dostane k narozeninám »jen« bonboniéru, někdo – jako třeba Heidi – luxusní dovolenou! „Tenhle exotický výlet mi dali k šedesátinám. Moc si toho považuji,“ svěřila deníku Aha! zpěvačka. Ta se i s šesti křížky na krku pyšní naprosto výstavní postavou, kterou se ani v Karibiku nezapomněla pochlubit.

Barbora Mottlová: Otvírat chlapů peněženky neumím! A lituju toho!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.