Dara Rolins: Už přibrala 12 kg | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Dara Rolins: Už přibrala 12 kg

Dara Rolins
Dara Rolins (Petra Ficová)

PRAHA – Těhotná Dara Rolins (34) přibrala 12 kilo a velikost se jí změnila z 36 na 42. To jí ale nezabránilo v tom, aby si na konci sedmého měsíce udělala exotickou dovolenou!

Těhotná Dara Rolins (34) přibrala 12 kilo a velikost se jí změnila z 36 na 42. To jí ale nezabránilo v tom, aby si na konci sedmého měsíce udělala exotickou dovolenou! „Vzhledem k nízkým teplotám a dešťům jsem v den odletu změnila destinaci z Dubaje na španělské Kanárské ostrovy,“ směje se Dara, která už je zpátky v pražské zimě.

„Letěla jsem se svojí manažerkou Evičkou, která je také těhotná, po důkladné poradě s gynekologem. Nejradši bychom zůstaly o pár dní déle, ale pozdější let mi v závěru sedmého měsíce doktor nedoporučoval. Dovolená byla super,“ dodává Dara s tím, že teď už se bude připravovat na obávaný porod. Cvičí gravijógu, a postarat se musí i o bydlení! „Zima nám zkomplikovala stavbu domu, kde s Matějem chceme bydlet, takže jsme ji přesunuli na jaro. Zatím budeme bydlet u mě v Dejvicích. Mimo jiné mám ale v plánu tento, pro rodinu dost nepraktický a pro dítě i nebezpečný, byt prodat, a v Praze pořídit něco menšího,“ říká Dara.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.